2777
2789
عنوان

من نمیتونم بچهامو ول کنم 😭

131 بازدید | 5 پست

همسر عوضی آدم بدرد نخوریه د ، بعضی وقتا جنی میشه خانوادم میگن اگه میخوای جدا بشی بچهاتو ول کن بیا اونم کیلومترها با شهرم دور میشم بچه‌هام به من خیلی خیلی وابسته هستن جوری که شبا کنار من میخوابن با خوشی من خوشن و وقتی ناراحتم خیلی گرفته میشن دخترم خیلی خیلی دل رحم و دل نازته اگه من نباشم میدونم دق میکنه تو سن بلوغ هم هست من چکار کنم خدایا شما بگین عزیزان برم بچهارو ول کنم کم کم برم سر کار و بیام ببرمشون یا اینکه به خاطرشون بمونم بسازم و سکوت کنم ......... هیچ هنر حرفه و پول پشتوانه مالی برای طلاق هم ندارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمون بنظرم اگه مشکلی نیس همین جا فعلا ی کار پیدا کن پس انداز کن

نمیزاره کار کنم عزیزم باید خیلی باهاش مدارا کنم و به اصطلاح خرش کنم اما چون خودم مشکل افسردگی دارم خیلی بهش پرخاش میکنم اونم میزنه ....

وسه چی ۳ تا بچه با یه شوهر به قول خودت دیونه اوردی؟حالا که اوردی باید بشینی و بسازیمادر بچرو جای نا ...

اشباه کردم و نا خواسته بود همون بیشتر حس عذاب وجدان دارم چرا اینارو آوردم و مسئولم میتونم خیلی راحت ولشون کنم و زندگی راحتی داشته باشم اما خیالم از بابتشون راحت نیس