2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره این دخترو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 112 پست
بله خیلی سخته اما شرایط یه دختری ک اهل این چیزا نیس و با احساسات پیش رفته و فک کرده راه درست رو میره ...

منم به هوای اینکه قرار ازدواج شه و وابستگی زیاد هر کاری کردم حتی خیانت های پی در پی میبخشیدم فقط میگفتم بمونه ولم نکنه دروغ میگفت در حدی ک جسمم ب درک روح و روانم اسیب جدی دید در حدی ک شکاک شدم نشخوار فکری گرفتم تهشم هم ازدواج کرد با یکی دیگ خوشبخت هم شد من موندم پای اشتباهاتم الان جسمم مهم نیست روح و روانم اسیب شدید دیده ... رفتم مشاوره بدتر گند زدم به روانم 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تو خونمون همش دعواست

اره حدس زدم مشکلی تو خونه هست که به خاطر فرار ازش اینکارو کردی خودتو سرزنش نکن اصلا اتفاق بزرگی نیوفتاده کاش این فرهنگ مسخره مون ور بیفته دخترایی مثل تو اینقدر بابتش عذاب نکشن خودتو سرزنش نکن تو این داستان تو کم ترین تقصیرو داری  من حس ششم قویه یه حسی بهم میگه شرایطتت اوکی میشه و خوشبخت میشی 

خدا نمیدونم چرا تقاص ما رو نمیگیره

منم میدونی چی میخوام فقط میخوام تمام حس های بدی که بمن داده و من تجربه کردم سر خودش بیاد خودش همه اون حس ها اون لحظه هارو درک کنه

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
ب شگرد دختره و سیاست دختره بستگی داره اگه این همه جذابیت داشت و راحت مجذوب خودش میکرد زودتر از اینا ...

ببین معمولا اینجور دختر و پسرا اینجوری فکر نمیکنن که سریع برم خواستگاری و رابطه جنسی قبل ازدواج رو هم باهاش مشکلی ندارن .ممکنه انقدر کشش و جاذبه بینشون باشه که همون اول برن سراغ رابطه ولی در ادامه شخصیت و ویژگی هاشون  به قدری جذاب باشه برای هم  که بخوان باهم ازدواج کنن . این چیزی که میگم کم اتفاق میفته چون فرهنگ عمومی ما ایرانی ها اینو نمیپذیره