2777
2789
عنوان

به نظرتون پسره این دخترو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 112 پست
شما ترمیم کردی

نه چون به نظرم درست نیست صداقت برای من مهمه و هیچ وقت با دروغ و کلک زندگی جدید شروع نمیکنم اما هستن و دیدم کسایی که بدون گفتن رفتن ازدواج کردن و براشون مهم نبوده و طرف هم نفهمیده

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چون به نظرم درست نیست صداقت برای من مهمه و هیچ وقت با دروغ و کلک زندگی جدید شروع نمیکنم اما هستن ...

بخدا هیچکس قبول نمیکنه دختری ک نداشته باشه... پس میدن همون روز اول... پسرا قبول ندارن

بله ممکنه ، اما بعضی دختر ها انرژی زنانه شون خیلی بالاست ومردها رو راحت جذب میکنن حتی خانم ها هم از ...

ب شگرد دختره و سیاست دختره بستگی داره اگه این همه جذابیت داشت و راحت مجذوب خودش میکرد زودتر از اینا پسره رو ب خواستگاری از خونوادش می‌کشوند و نیازی ب داشتن رابطه ج ن س ی نبود

دلم میخواست ازدواج کنم این پسره بهم گفت میگیرمت و همچین بلایی اورد سرم و من نمیتونستم به خانوادم بگم ...

چرا میخواستی ازدواج کنی خونه ی پدرت مشکلی با خانواده داشتی یا همینجوری دوست داشتی ازدواج کنی ؟ اتفاق خاصی نیوفتاده بزرگش نکن واسه خودت 

کجا برم کدوم دکتر؟ بلدی؟

دکتر زنان و زایمان اونا غیر قانونی ترمیم میکنن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
نه چون به نظرم درست نیست صداقت برای من مهمه و هیچ وقت با دروغ و کلک زندگی جدید شروع نمیکنم اما هستن ...

بله خیلی سخته اما شرایط یه دختری ک اهل این چیزا نیس و با احساسات پیش رفته و فک کرده راه درست رو میره و این رابطه ب ازدواج ختم میشه چیکار کنه  ب همه بگه ک چیکار کرده خدا این کار اشتباه ش رو میبخشه با اینکه گناه بزرگیه اما بنده های خدا نمیبخشن

هه دختره اگه رابطه داشته باشه هر چی هم کاربلد تر باشه تو دلبری کردن پسره فکر میکنه خراب تره مگه این ...

منظورم از کاربلد دخترهایی هستن که جنس مرد رو میشناسن و می‌دونن چجوری باهاش رفتار کنن . این رو هم گفتم که بستگی به فرهنگشون داره.  معلومه پسری که خودش همه کاری کرده ولی معتقده زنش باید آفتاب مهتاب ندیده باشه دختری که باهاش رابطه داشته رو برای ازدواج نمی‌خواد حتی اگر ازدواج هم کنه روزگارش سیاهه چون بهش شک داره . 

چیزی که در جواب استارتر گفتم در مورد ۲۰_۳۰ درصد جامعه مون صدق می‌کنه 

2810