2777
2789
عنوان

حساسیت

92 بازدید | 20 پست

سلام خانوما از دیروز بدنم نمیدونم به چه حساسیت داده و دستام پاهام قرمز شدن دوبار رفتم درمانگاه و بهم قرص و امپول ۳ تا باسن و ۱ تو رگی داد ولی جواب نگرفتم یعنی قرمزیش رفته و خارش دارم بدجور تو هر جای بدنم بقران از شب نخوابیدم تاحالا و رفتم دوش هم گرفتم ولی بازم خارش دارم توروخدا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید

گاهی تداخلات دارویی هست.گاهی مصرف غذاهاباطبع گرم وخشک.وکاهی تداخل مصرف بعضی موادغذایی.مثل گوجه بادمجان ماهی خربزه انگور.۲۴تا۴۸ساعت بعدازآمپول هاخوب میشوید

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گاهی تداخلات دارویی هست.گاهی مصرف غذاهاباطبع گرم وخشک.وکاهی تداخل مصرف بعضی موادغذایی.مثل گوجه بادمج ...

قربونت بشم مرسی بازم گفتی میتونم استانه دردمو ببرم بالا بگم فقط امروز اینطوری ام تا فردا خوب میشم اخه از شانس بدم فردا ای یو ای دارم

دکترم گفت چندتا غذای حساسیت زا رو باهم نخورواکنشش شدیدتر میشهسعی کن از گرمیجات دوری کنی تا کم کم بهت ...

همش عالی بود گفتی حتما انجام میدم شوهرم تو کباب مرغ سس ریخته بود ناشناخته بود سسشم واسه همون اینجور شدم 

قربونت بشم مرسی بازم گفتی میتونم استانه دردمو ببرم بالا بگم فقط امروز اینطوری ام تا فردا خوب میشم اخ ...

بادکترزنان هماهنگ کن که واسه حساسیتت این آمپول هاوداروهارواستفاده کردی.داری هزینه میکنی.مشکلی نباشه واسه آی یوآی.توکل به خدا

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
دکترم گفت چندتا غذای حساسیت زا رو باهم نخورواکنشش شدیدتر میشهسعی کن از گرمیجات دوری کنی تا کم کم بهت ...

راستی من فردا ای یو ای دارم شماهم که یه فرشته تو دلت داری هردوتون واسم دعا کنین ۳ سالو ۹ ماهه منتظرم

بادکترزنان هماهنگ کن که واسه حساسیتت این آمپول هاوداروهارواستفاده کردی.داری هزینه میکنی.مشکلی نباشه ...

من نمیدونستم باردارم ازین امپولا حساسیتم زدم

خداروشکر چیزی نشد

شانس اوردم یعنی🫤🤣😭

راستی من فردا ای یو ای دارم شماهم که یه فرشته تو دلت داری هردوتون واسم دعا کنین ۳ سالو ۹ ماهه منتظرم

الهی که بیای خبر بارداریتو بهم بدی عزیزم❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 منتظرم و مطمئنم مامان میشی😍😍😍

بادکترزنان هماهنگ کن که واسه حساسیتت این آمپول هاوداروهارواستفاده کردی.داری هزینه میکنی.مشکلی نباشه ...

اتفاقا تو درمانگاه بهم گفتن برو بپرس دکتر خودم نبود منشیشم گفت نیست بپرسم رفتم از یه جراح دیگه پرسیدم گفت نه شما که هنوز حامله نیستی بخواد تاثیر بذاره هر دارویی میتونی استفاده کنی انشالله که چیزی نشه و مشکلی نباشه این ماهم نرم ای یو ای دق میام به زور شوهرمو راضی کروم 

2810