2777
2789
عنوان

حساسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 20 پست
الهی که بیای خبر بارداریتو بهم بدی عزیزم❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 منتظرم و مطمئنم مامان میشی😍😍😍

الهی آمین و ممنونم بابت دعای به این قشنگیت خدا تو دلیتو حفظ کنه انشالله😘😍😍😍

من نمیدونستم باردارم ازین امپولا حساسیتم زدمخداروشکر چیزی نشدشانس اوردم یعنی🫤🤣😭

عه چه جالب شرایطمون تقریبا یکی بوده منظور انگار خدا خواسته شما بیای بگی و من استرس نداشته باشم که لغو شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه جالب شرایطمون تقریبا یکی بوده منظور انگار خدا خواسته شما بیای بگی و من استرس نداشته باشم که لغ ...

چیزی که در تقدیر خدا باشه و در مشیت الهی

هیچی نمیتونه جلوشو بگیره

اینو من بهش رسیدم و میدونم هرچیزی بوقتش داده میشه 

منم بعد ۵ سال زندگی خدا بهم تو دلی داده

ولی میخام بگم اصلا ناامید نباش و مطمئنم این سری خوش خبری❤️❤️❤️

چیزی که در تقدیر خدا باشه و در مشیت الهیهیچی نمیتونه جلوشو بگیرهاینو من بهش رسیدم و میدونم هرچیزی بو ...

خوبه خارش داشتم تا بیدار شم و با دوتا فرشته یکی شما و اون یکی  کلیدام خانوم که پست اولو گذاشتن خیلی حرف های خوبی میزنین هیچی در جواب ندارم بگم جز توکل به خدا و هی چند بار مرور کنم حرفتونو انشالله خواست خدا باشه و منو این ماه لایق مادر شدن بدونه

خوبه خارش داشتم تا بیدار شم و با دوتا فرشته یکی شما و اون یکی کلیدام خانوم که پست اولو گذاشتن خیلی ...

قربونت ایجی برات دعا میکنم تو نظرم هستی❤️ ولی قول بده خبری شد بیایی بهم بگی😍 

قربونت ایجی برات دعا میکنم تو نظرم هستی❤️ ولی قول بده خبری شد بیایی بهم بگی😍

انشالله خدا دعاتو مستجاب کنه😍🥰 من از اوناشم هیچی یادم نمیره حتما بهتون اطلاع میدم 🤣😂