2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر لیست نشدن همصتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 65 پست
قرار بود 11 مرداد کللی ادعا که ما مثل بقیه نیستیم و لیست میشه سر تاریخ تاریخش اومد زر زدن که ن ...

خدا لعنتشون کنه 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

دیگه کی؟ پیر شدیم خب

دآرن زیر ساختا رو قوی میکنن که وقتی لیست شد بتونه با رمز ارزای سطح بالا رقابت کنه،از اولم گفتن کلی برنامه دارن و اهل عجله کردن نیستن،قطعا لیست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دآرن زیر ساختا رو قوی میکنن که وقتی لیست شد بتونه با رمز ارزای سطح بالا رقابت کنه،از اولم گفتن کلی ب ...

یعنی میگی پاک نکنم ؟ دیشب عصبی شدم پاک کنم🤕

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خدا لعنتشون کنه 😔

عاره واقعا لعنتشون کنه کلی نت پول رفت و کللی وقت فقط با تسک های یتیوبشون و کانال تلگرامشون ملیونر شدن سیصد ملیون نفرو  مسخره  کردن

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
عاره واقعا لعنتشون کنه کلی نت پول رفت و کللی وقت فقط با تسک های یتیوبشون و کانال تلگرامشون ملیونر شد ...

من‌نتم رایگانه ولی خب خیلی خیلی امید داشتم خیلییییی زیااااد 😭😭😭😭

💔چع بد..

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

من گفتم پول نمیشه اگرم بشه خودشو بکشه من گفتم  نهایت ده پونزده تومنشه😆

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

حالا چند بودی   من پروفیتم  6 میلیون خورده ای بود ده روزی میشه ولش کردم

حالا چند بودی من پروفیتم 6 میلیون خورده ای بود ده روزی میشه ولش کردم

پروفتم ۵وخورده ای سکه ۲ میلیارد 🫤🥺

و منی که گفتم ب درک پول دستام نابود میشه 😐💔 

ب بقیع ام میخندیدم فقط

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍