آره دقیقا درست میگن.
احتمال این که ترم اول ۴ روز کلاس بری خیلی زیاده.بعد پروژه داری،تکلیف داری،کوییز داری،.....کلا یه مقطع به شدت سخته و اعصاب خراب کن.
به هرحال نمیتونی تمام وقت کار کنی.اصلا خود استاد راهنمات بفهمه شاغلی بیچاره ات میکنه.حتی ممکنه تا مرز انصراف ببرنت.تازه اینم بگم،یه سریاشون حتی نباید بفهمن متاهلی یا در شرف ازدواجی😂چون از نظرشون فقط دانشجوی مجرد و کاملا بیکار که هیچ شغل و مسئولیتی نداره به درد میخوره.میگن متاهل مشغله داره به کاراش نمیرسه.شاغل هم تایمش پره بره گم شه.در این حد سخت میگیرن.
الان همسر منم که کار میکنه،فک نکن کار حضوریه.کارشو از تو لینکدین پیدا کرد آخر ترم ۲،و دورکاریه.خود منم که از وقتی قبول شدم ول کردم کارو.
حالا اگه میخوای شاغل بمونی و میرسی(چون من نمیدونم رشته شما حجم کارش چقدره) اصلا نذار استادات بفهمهن.به نفعته دوتا چیزو همیشه ازشون قایم کنی:شاغل بودن،روابط عاطفی😂
این دوتا از چشمشون میندازتت.
ولی اونجوری نیست که فکر کنی اصلا نمیشه کنار ارشد کار کرد.کارای پاره وقت،پروژه ای،دورکاری،....اینا میشه.یه چن هفته امتحان کن ببین چطوریه.زود نری استعفا بدیا.با توجه به رشته و گرایشت تصمیم بگیر.
ولی تا جایی که دیدم آدم کم میاره واسه کارای تمام وقت.مثلا من بچه هاییو میشناسم که خب هدفشون موندن تو ایران بود و ورود به صنعت،خب چسبیدن به کار.از دانشگاهم انصراف دادن.چون کاراشون تمام وقت و حضوری بود.
اما اگه هدفت رفتنه و رزومه جمع کردنه،یا هیئت علمی شدنه،خب مجبوری هر طور هست یه ارشد خوبو بگذرونی.
خودت با توجه به شرایطت تصمیم بگیر.ببین هدفت چیه و کدوم ارزش داره.