2777
2789
عنوان

اززرمايش توروووخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 76 پست
ربطی به ناشتایی ندارهفقط نباید در مثلا هفته ای بدی که اون هفته روزه گرفتی یا مثلا سرماخوردید دارو می ...

دومي تو ازمايشگاه دقيق شهرمون انجام شده من قرصي مصرف نكرده بودم درسته يكم اعصابم خراب بود همه گفتن ازمايشگاه اشتباه بوده نميدونم شايد راست ميگين به خاطر اعصابم بوده 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
شما مشکل روده دارین؟

من از رکورد دارهای اندسکوپی و کولونسکوپی هستم با سه بار اندسکو و دو بار کولونسکوپی خخخخخ

در اصل مشکل معده دارم ولی چند سالی یه بار یه ورم کمی میکنه روده م با مزالامین سه ماه میخورم برطرف میشه طبق دستور پزشک هیچکسم نفهمیده چرا

دفعه دوم که کولون دادم کلپروتکتینم 800 بود وصیت نوشتم فکر کردم دارم میمیرم ولی مشخص شد عوارض واکسن فایزر بوده   البته تو پرانتز بگم استثنا تو این ازمایش هرچی بالاتر باشه رقم یعنی مشکل از جدیت کمتری برخورداره

یعنی چی  یعنی اصلش باید زیر 100 باشه که بگیم نرماله. 

ولی اگر بالای صد بود 300-500 خطرناک تر از 1000 هست

استارتر نترسیا مال شما که 56 شد دومیش. خوب بود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی به ناشتایی ندارهفقط نباید در مثلا هفته ای بدی که اون هفته روزه گرفتی یا مثلا سرماخوردید دارو می ...

میگم اگه اطلاعی دارین من دوبار خون مخفیم مثبت شد 

بار آخر منفی به نظرتون علتش چیه؟

خیلی نگرانن

به حکمتش دل بسپار(خدا)
2805
از کجا میفهمی ورم داری؟

الان از مامان منم سي تي گرف فك كنم ورم بود يه چيزي گرد مانندي بين معده دنده هاشه دكتر گف گازه 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
از کجا میفهمی ورم داری؟

همین تست کلپرو

هر سال انجام میدم. دو باری که بالا رفت  چون مقعدم هم ناراحت بود دکتر شک کرد کولون کرد  بار اول کولیت بود برطرف شد تا چند سال ولی سه سال بعدش واکسن کرونا که زدم شش ماه بعدش دوباره این تست مثبت شد 800 شد توی  کولون ورم خفیف تشون داد دکتر حدس زد براواکسنه

دکترا برا اینکه خودشونو راحت کنن جواب کامل نمیدن صرف فقط تو جراحیه و کولو و اندسکو !!

هركي ميرفت اتاقش سر يع ديقه راه مينداخت چون فقط يا كولو يا اندو مينوشت ديگه هيچي 

من از رکورد دارهای اندسکوپی و کولونسکوپی هستم با سه بار اندسکو و دو بار کولونسکوپی خخخخخدر اصل مشکل ...

به نظرتون اولي از چي ميتونه باشع اشتباه ازمايشگاه؟

همین تست کلپرو هر سال انجام میدم. دو باری که بالا رفت چون مقعدم هم ناراحت بود دکتر شک کرد کولون کرد ...

سی تی بدم مشخص نمیشه 

یه دفعه توموری چی ی نباشه 

یونو دادم چیزی نبود ولی روده نشخص نیست

به حکمتش دل بسپار(خدا)
اره لامهاشون چینیه دیگه خدا میدونه چه کیفیتی دارهیا اینه یا اون هفته شدید ترسیدید یا هیجان یا خوشحال ...

نه اصلا درهمون شرايط ازمايش دوميو رفتم 

سی تی بدم مشخص نمیشه یه دفعه توموری چی ی نباشه یونو دادم چیزی نبود ولی روده نشخص نیست

نه عزیز دلم  البته ازمایشهای خون شما رو ندیدم

اگر ببینم بهتر میتونم راهنمایی کنم  بنویس برام فردا میبینم باید بخوابم با اجازه ت الان

ولی اگر تمام فاکتورهای مدفوع نرماله وکلپرو هم منفیه جای نگرانی نیس

بله حتی انگل هم با یک بار کافیه معمولاکلپروتکتین اصلا یه باره سالی یه بار اگر لازمه انجام بدید تبدیل ...

نه دكتر ديگه كه رفتم گف كاش اولش به اين ازمايشگاه ميرفتي خيلي برام جالب بود دكتر اولي تاكيد داشت كه برم اين ازمايشگاه بعد از رفتنم فهميدم دكتر به شدت پولي وزير ميزي بگيريه شك كردم كه اين ازمايشگاه با دكتر يه غلطايي ميكنن 

2809