2777
2789
عنوان

اززرمايش توروووخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 76 پست
كاش دكتر منم اينطوري اميد ميداد يه هفته گريه كردم به خاطر حرفاش

چی بهت گفت؟

منو گفت سابقه خانوادگی دارین گفتم داییم گفت درجه یک نیست 

گفت اگه یهویی کلی وزن کم کردی اونوقت بترس 

سنتم کمه تو چند سالته؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اینکه خیالتون فعلا راحت باشه چون گلبولهای فرمز و سفید خداروشکر خوبه و مخصوصا CEA ععدش خیلی خوب ...

ممكنه چيزي باشه؟؟!

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
2804
نه اون اصلا ظرف جدا میدن وقتی تست مدفوع میدید میگن در دوظرف انجام بدید

من الان خودم تست كالپروتكتينو تو سه نوبت ناشتا هم نبودم انجام  دادم403بود

بعد براي اينكه مطمئن شم يه بار ديگه تو يه ازمايشگاه ديگه انجام دادم 56بود وناشتا بودم ازمايشگاه دوم خيلي دقيق ومعروف بود  

الان موندم كدوم درسته؟؟!

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
چی بهت گفت؟منو گفت سابقه خانوادگی دارین گفتم داییم گفت درجه یک نیست گفت اگه یهویی کلی وزن کم کردی او ...

اصلا چيزي نپرسيد خانم كالپروتكتينت مثبته ممكنه خيلي خطرناك باشه ممكنه هم نباشه حالا ميخواي كولو بشي ميخواي هم نه بعد گوشيشو برداشت با گوشي بازي كرد 

اصلا چيزي نپرسيد خانم كالپروتكتينت مثبته ممكنه خيلي خطرناك باشه ممكنه هم نباشه حالا ميخواي كولو بشي ...

چقدر زشت 

یه دکتر دیگه گفت کالپروتکتین آزمایش بدرد نخوریه 

پسرم ۴سالگی داد مثبت شد

چند سالته؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)
چقدر زشت یه دکتر دیگه گفت کالپروتکتین آزمایش بدرد نخوریه پسرم ۴سالگی داد مثبت شدچند سالته؟

25سالم نميدونم كه چه تستيه اخه 

چقدر زشت یه دکتر دیگه گفت کالپروتکتین آزمایش بدرد نخوریه پسرم ۴سالگی داد مثبت شدچند سالته؟

خيلييي بد بود خيليييي 

تست ورم روده هست کالپروتکتین

يه دكتر ديگه دادم رابزول داد بعد گف اصلا شيرو سبزيه خام نخور 

من الان خودم تست كالپروتكتينو تو سه نوبت ناشتا هم نبودم انجام دادم403بودبعد براي اينكه مطمئن شم يه ...

ربطی به ناشتایی نداره

فقط نباید در مثلا هفته ای بدی که اون هفته روزه گرفتی یا مثلا سرماخوردید دارو میخوردید قرصهای ارامبخش ضد افسردگی و یا استرس و هیجان شدید اگر بوده تاثیر میذاره

اره 400 باید تست شه ولی وقتی دومی 56 بوده به نظرم دومی درسته

2809