2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن بچه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 46 پست
چرا اینجوری میگین؟ چهل کلمه؟ من از دکتر متخصص پرسیدم گفتن تا سه سالگی وقت داره بچه برای صحبت.یکی شون ...

دکتر گفته گلم

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
کی گفته ۴۰ تا بعدش دخترها زیادتر حرف میزنن نسبت ب پسرها

یه چیز نسبی هست الان پسر من 11 ماهگی راه افتاد الان 50 تا کلمه میگه ،19 ماهشه. ولی چکاب 18 ماهگی میگفت 6 تا کلمه ی هدفمند بگه خوبه. واسه این بچم دیر نیست. بعضی ها دیرتر حرف میزنن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنابرتجربم وبزرگ کردن هفت بچه میگم دکتر بیجا گفته

۷ تااا..ماشالا

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
خیلی باید با بچه حرف زد. باهاش کار کن. راجع به همه چیز باهاش حرف بزن. راه میره؟ آخه بچه ی یکی از فام ...

اره شکر خدا ۹ ماهگی بدو بدو راه می‌رفت ۷ ماهگی قشنگ نشست همه چیش ب موقع فقط حرف نمیزنه البته اینم بگم ما تنهای شهر غریبیم زیاد ارتباط نداریم

یه چیز نسبی هست الان پسر من 11 ماهگی راه افتاد الان 50 تا کلمه میگه ،19 ماهشه. ولی چکاب 18 ماهگی میگ ...

یسری از بچه ها زبونشون تنده .خواهرم سه تا بچه داره دقیقا هر سه تاییشون مثل بچه ی شما .زود ب حرف زدن در اومدن  یک و نین ساله ک بودن جمله دوکلمه ایی میگفتن

ببین صداش میزنی میشنوه؟ بازی میکنه؟ کارتون انگلیسی براش نذاشتی؟

قشنگ میشنوه فوری نگاه میکنه، تو اتاق باشه فوری میاد، چرا از اول براش کارتون انگلیسی گذاشتم ..الان ی ماه قطع کردم

اره شکر خدا ۹ ماهگی بدو بدو راه می‌رفت ۷ ماهگی قشنگ نشست همه چیش ب موقع فقط حرف نمیزنه البته اینم بگ ...

خدارو شکر. زن عموی من اصلا با بچه حرف نمیزد میگفت چه حرفی دارم با بچه🥴🥴پسرعمو تا 4 سالگی حرف نمیزد کلی دکتر بردنش گفتن مشکل نداره. ولی من خیلی با پسرم حرف میزنم چون تنهام با پسرم. ما خوابیم شوهرم میره آخر شب میاد شده هم صحبتم😁زود حرف اومد نگران نباش. تازه بعضی حرف بیاد میگی کاش کمتر حرف بزنه. 😂اصلا نگران نباش عزیزم. 

2810