2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن بچه پسر

190 بازدید | 46 پست

بچه ام ۲۰ ماهه اش حرف نمیزنه دارم از فکرو خیال دیونه میشم

توروخدا کیا بچه اشون دیر حرف زده؟؟

فقط بابا میگه و بعد ب زبون خودش حرفای بی معنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با بچه تعریف کنی تا یاد بگیره تو سن بچه تو حداقل باید ۴۰ کلمه بگه...ببر دکتر حتما

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

واناراحتی نداره من پسرم چهارسالشه باخوردن چهل پنجاه تا تخم کبوتر  تازه داره جمله بندی یادمیگیره ۲۰ماه که دیگه خیلی کوچیکه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
باید با بچه تعریف کنی تا یاد بگیره تو سن بچه تو حداقل باید ۴۰ کلمه بگه...ببر دکتر حتما

چرا اینجوری میگین؟ چهل کلمه؟ من از دکتر متخصص پرسیدم گفتن تا سه سالگی وقت داره بچه برای صحبت.

یکی شون ک سخت گیرتز بود گفت تا یک سالگی سه تا کلمه معنی دار بگه کافیه‌.

اینطورم نیست 

هربچه ای یه جوره العان بچه من ۱۰ماهشه راه میره بچه دوستم ۱۴ماهشه تازه  بلندشدن یادگرفته 

پسر اولم اینجور بود.نزدیکه ۳ حرف زد. سعی کن خیلی زیاد باهاش حرف بزنی. هر روز براش کتاب بخون و قصه بگو. شعر های کوتاه پیدا کن در مورد کارهای روز مره براش بخون. مثلا دارین پوشک میکنین شعر پوشک بخون غذا میخورین شعر غذا . موقع بازی شعر.

زود راه میفته

چرا اینجوری میگین؟ چهل کلمه؟ من از دکتر متخصص پرسیدم گفتن تا سه سالگی وقت داره بچه برای صحبت.یکی شون ...

دقیقااااا منم پسرم تا سه سالگی درست حرف نمیزد   العان رفت تو چهارسال خوب شدخداروشکر

کی گفته ۴۰ تا بعدش دخترها زیادتر حرف میزنن نسبت ب پسرها

دکتر

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
2810