2777
2789
عنوان

کسی که کیسه ابش پاره شده خطرناکه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
نگران نباش اگه دیدن بچه افتاده توی خشکی وخطرناکه میبرنش اتاق عمل کیسه ی آب تاموقع زایمان ممکنه چندب ...

موعد زایمانشه امروز  تاریخ سونو بوده .صبح گفت پاره شده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان‌شاءالله بسلامتی عزیزم نگران نباش زود فارغ میشه

از صبح تا الان طول کشیده نگرانم 

اگر طول بکشه ممکنه سزارین کنن؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من کیسه آبم پاره شدرفتم بیمارستان باآمپول فشارزایمان کردم ساعت ۵صبح پاره شد۱۱وربع صبح هم زایمان کردم

این 9 صبح پاره شده .ساعت 3 هنوز درداش 1 دقیقه یکبار بودن .به نظرت روند زایمان خوبه یا کنده؟

موعد زایمانشه امروز تاریخ سونو بوده .صبح گفت پاره شده

نگران نباش من سربچه اولم ۵روزبعدازموعدسونوزایمان کردم 😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

منم خواهرم دو بار زایمان ورده هر دو بارم کیسه آبش پاره شده بود هیچ اتفاقی هم نیفتاد...و خدارو شکر بچه ها صحیح و سالم به دنیا اومدن.دومین بچه اش که تا خوابید رو تخت به دنیا اومد.

نگران نباش و دعا کن برای خواهرت.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

نگران نباش من سربچه اولم ۵روزبعدازموعدسونوزایمان کردم 😂

خوب شما علایمی نداشتی حتما این که کیسه پاره شده دیگه باید زایمان کنه

این 9 صبح پاره شده .ساعت 3 هنوز درداش 1 دقیقه یکبار بودن .به نظرت روند زایمان خوبه یا کنده؟

بنظرم خوبه دیگه داره به زایمان نزدیک میشه چون میگن هرچه قدرفاصله درداکمترباشه یعنی زایمان نزدیکه ،من بچه دومم بودبخاطراون زودترزایمان کردم

ن عزیزم من سی وهفت هفته کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان هم 12ساعت همونجوری موندم اخرش سزارینم کردن

کا یک روز وقت دارن بمونه؟دردات نیومدن یا چی شد که بردن واسه سز؟

بنظرم خوبه دیگه داره به زایمان نزدیک میشه چون میگن هرچه قدرفاصله درداکمترباشه یعنی زایمان نزدیکه ،من ...

انشالله التماس دعا 

خوب شما علایمی نداشتی حتما این که کیسه پاره شده دیگه باید زایمان کنه

بازم نگران نباش  .کیسه آب ممکنه تاموقع زایمان هی تشکیل وپاره بشه 

ولی روندزایمانش خوب بوده .ممکنه الان  آخرای دردش باشه دیگه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
2810