2777
2789
عنوان

توروقران دعام کنین حالم از زندگیم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 57 پست
من و کاربرهای دیگه چند تا راه حل پیشنهاد دادیم. باید با توجه به شرایطت ببینی کدوم راه حل ها برات بهت ...

آره ممنونم مخصوصا شما  ک چندین راه حل گفتی

ان‌شاالله همیشه همتون خوشبخت باشین

به خدا شرایطم خیلی خیلی بد بود.خودش یه سمت مادرشم هنوز میاورد.بهم محل سگ نمیذاشتن.همش با اونا خوش بو ...

گلم ب منم دقیقا بگو چکار کنم 

یادم بده دقیق

فقط بگم ما ارتباطی نداریما

ک آب یا نوشابه بدم دستش و اینا...

فقط تو یک خونه  ایم بدون حرف

تازه تلویزیونمکنداریم)من شکستم)

برام بنویس بعدا میخونم لایک میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ب منم دقیقا بگو چکار کنم یادم بده دقیقفقط بگم ما ارتباطی نداریماک آب یا نوشابه بدم دستش و اینا.. ...

باشه عزیزم..

ببین احساس میکنم شما زن زیبایی هستی که چون زیباییت تحسین نمیشه.عصبی شدی..یا بچه هاتو عامل مشکلاتت میدونی درسته؟

آره ممنونم مخصوصا شما ک چندین راه حل گفتیان‌شاالله همیشه همتون خوشبخت باشین

خواهش میکنم. 

از دعای خیرت ممنونم ، خدا دلت رو شاد کنه. 🌸

ببین شاید از گذشته مشکلاتی بوده که حل نشده باقی مونده یا حتی تشدید هم شده تا اینکه زندگیتون به این حالت رسیده ...

برای همین میگم اگر خودتون نمیتونید ، یه مشاور خوب و کاربلد پیدا کن و ازش مشورت بگیر. 

اگر همسرت واقعا زندگی رو نمی‌خواست ، خب مثلا تقاضای طلاق میداد. 

برای همین میگم حداقل باید با یک آدم کاردان و کاربلد مشورت کنی. 

🌸 فقط تو انتخاب مشاور دقت کن ، چون همه مشاورها خوب نیستن. 

آره ممنونم مخصوصا شما ک چندین راه حل گفتیان‌شاالله همیشه همتون خوشبخت باشین

همچنین (ببخشید این رو میگم) اگر از لحاظ مالی برای مشاوره رفتن مشکلی وجود داره ، بعضی بیمارستان های دولتی بخش مشاوره هم دارن که قیمت های مناسبی دارن.

ببین تو شهر خودتون کدوم بیمارستان های دولتی بخش مشاوره دارن؟ 

عزیزم بچه هات چه گناهی کردن این همه مادر که با بچه هاشون میرن بیرون و تفریح کلاس شما رفتارتو با بچه هات درست کن ببین زندگیت چجوری عوض میشه

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

چرا عصبی هستی اسی منم به شدت عصبی هستما.دوتا بچه تو دوسال آوردم تازه پنج ساله عروسی کردم.خیلی عصبیم رو رفتار شوهرم تاثیر منفی گذاشته همش بهم میگه پرخاشگر شاید حق داره شاید منم حق دارم بچه هام خیلی شیطونن مشکلاتتون ریشه یابی کن ببین از چیه .یعنی چی دلش پیش دختر عمشه .دختر عمه خرابشو بکن تو کو ن خرو دربیار 

ببین خودت خودتو کمک کن دوتا بچه داری .اول اینکه کارت اشتباه پسرتون گزاشتی خونه مادرت بیارش خونت بزار شوهرت در جریان بچه بزرگ کردن و سختیات باشه.دوم ببین مرگش چیه شوهرت اینکه حرف نمی‌زنین کارو خرابتر می‌کنه که .باهاش حرف بزن دلشون نرم کن غرورتو بزار زیر پا.شام باهم بخورین .کیک بپز با هم بشینین فیلم ببینین .آهنگ بزار باهم شاد باشین .شاید منتظر توعه تا کی میخوای اینجوری زندگی کنی

عزیزم بچه هات چه گناهی کردن این همه مادر که با بچه هاشون میرن بیرون و تفریح کلاس شما رفتارتو با بچه هات درست کن ببین زندگیت چجوری عوض میشه

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

ببین خودت خودتو کمک کن دوتا بچه داری .اول اینکه کارت اشتباه پسرتون گزاشتی خونه مادرت بیارش خونت بزار ...

الان ساعت  نزدیک ب ۱ شبه

از غصه دارم می میرم

تواتاقم دارم گریه میکنم

خواب نمیرم

عصری ام وقتی خونه نبودم تمام اهنگایی ک بیاد دخترعمش گوش میداده رو کلا گوش میداده

منم مثل شما بودم..تو یه تاپیکی نوشته بود سوره یاسین بخونید تو مبیناش فوت کنید به آب به نیت محبت شدید ...

گلم من یه هفته خوب بود فقط میشه بگی باغسل بودی من باعسلم بودم نهایت یه هفته خوب بود بد همون شد شما چن وقت انجام میدی

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔