2777
2789
عنوان

توروقران دعام کنین حالم از زندگیم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی سخته ولی وقتی شرایط طلاق نداری خوب باید از خودت شروع کنی وگرنه افسرده داغون میشی عصرا بچه ...

اتفاقا هر عصر ک اقا از کار میاد خونه من همون موقه با بچه ۲ ساعت میرم بیرون و مخفی ازش فیلم گرفتم  و فهمیدم ک عمرا سمت من بیاد..برو بخون

از خودت آدم قوی تری بساز. بعد که شرایطت از جهات مختلف بهتر شد ، اگر اونموقع هم زندگیتون درست نشد و د ...

همین...

اگ سرکارمیرفتم و پول درمیاوردم و تمکن مالی داشتم و. ی اتاقی واس خودم داشتم  ولش میکردم

باورت میشه ۱۱ ساله هاماسرجمع ۲ سال درست و خوب زندگی نکردیمهمش قهر دعوافرق داشتن سطح فرهنگی خونواده ه ...

منم مثل شما بودم..تو یه تاپیکی نوشته بود سوره یاسین بخونید تو مبیناش فوت کنید به آب به نیت محبت شدید بین طرفین.بعد سه تا مزمل..بعد فوت نیکنی تو آب..بعد اون آبو به آبش..چاییش..نوشابش..بریز.از شوهر من که سرسخت تر نیست.اونقد عوض شده به خدا باور کردنی نیست

اعصاب بچه ی خودمم ندارمدوتا تلویزیون شکستم من🫤🫤🫤

پس دختر خوب اول باید رو خودت کار کنی. 

اگر نیاز داری ، برو مشاوره. 

اول به خودت کمک کن سرحال بشی ، بعد نوبت به چیزهای دیگه میرسه. 

همین...اگ سرکارمیرفتم و پول درمیاوردم و تمکن مالی داشتم و. ی اتاقی واس خودم داشتم ولش میکردم

پس مجبوری این راه رو بری درسته؟ 

پس اول باید اوضاع و احوال و شرایط خودت رو خوب کنی ، بعد اگر قرار بر جدایی بود ، اونوقت دیگه میدونی شرایطش رو داری. 

میدونی چیکار کن خودتو دوست داشته باشفکر کن مجردی فکر کن میخوای خوشتیپ کنی خوشکل کنی واسه پسرای محله ...

باورت میشه

من هم خوشگلم

هم قیافم میخوره ۲۳ اینا باشم

هم اصن فک نمیکنن بچه داشته باشم

هم روزا همیشه اهنگم براهه

رقصم عالیه ولی شوهرم چون دوسم نداره یکبارم‌نگام کرده ب رقصام(

استوری از خودم میذارم اصلا باز نمیکنه

میرم بیرون

شالم‌میندارم لاگردنم مانع نمیشه

دوسه بار شلوار قد ۸۵ پوشیدم اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا

واسه همیناس دارم خفه میشم

فک کنم از خداشه برم با یکی آبرومو ببره توفامیل ک‌پز ندم و راححتتر طلاقم بده

باورت میشهمن هم خوشگلمهم قیافم میخوره ۲۳ اینا باشمهم اصن فک نمیکنن بچه داشته باشمهم روزا همیشه اهنگم ...

فعلا در ارتباط با همسرت یجوری باش انگار فقط دو تا همخونه هستین تا بعد تصمیم بگیرین. 

اول از همه به خودت کمک کن تا حالت بهتر بشه. 

برو کلاس یا تو خونه دوره آموزشی ببین. 

برای خودت کار خونگی درست کن.

اگر میتونی و شرایطش وجود داره ، بچه ت رو گاهی بذار پیش مادرت و برو باشگاه. 

یا هر مورد دیگه که خودت بهتر میدونی. 

عزیزم خیلی سخته ولی وقتی شرایط طلاق نداری خوب باید از خودت شروع کنی وگرنه افسرده داغون میشی عصرا بچه ...

ضمنا من ی پسر ۸ ساله ام دارم اونو مامانم بزرگ کرده...

خونه مادرم اینا زندگی میکنه...

چون من زندگیم داغونه

بی اعصابم

بدجور کتکش میزدم... بردنش..

انقد براش دعا گرفتیم خواهر...دوروز بعد همون اش همون کاسه بخدا

به خدا شرایطم خیلی خیلی بد بود.خودش یه سمت مادرشم هنوز میاورد.بهم محل سگ نمیذاشتن.همش با اونا خوش بود..چن بار رفتم پیش دعا نویس بهتر نشد که صد برابر بدتر شد..تا این که اون تاپیکو پیدا کردم.الان براش میخونم میریزم تو نوشابش.غذاش.به خدا اثرشو همون هفته اول دیدم.حتی اونجا خانومایی بودن که اونام میگفتن اثرشو تو هفته های اول دیدن..کم کم اومد سمتم.از نارحتیم نارحت میشه..احساس میکنم طلسم شده بودیم که طلسممونو شکسته