2777
2789
عنوان

دوست صمیمی که دیگه صمیمی نیس

104 بازدید | 15 پست

یه مدت از دوستم فاصله گرفتم چون توی اون مدت افسردگی شدیدی داشتم به خاطر یه موضوعی

بعد اومدم دوباره بهش نزدیک بشم ولی اون منو به سختی قبول کرد

میخواستم اوضاع رو درست کنم ولی خب به خوبیه قبلا نشد

ما واقعن خیلی خاطره های خوبی داشتیم ولی فک کنم دیگه نتونیم باهم دوست باشیم

با رفیقم فامیل هم هستیم سخته اگه واقعن دیگه اصلا دوست نباشیم

چقد سخته دوست صمیمیت دیگه دوست صمیمیت نباشه آدما چجوری میتونن از دوست صمیمیشون بگذرن؟

پس اون همه خاطره های قشنگ چی میشه؟

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂

شاید چون تنهاش گذاشتی.‌.

تقصیری ام نداشتی ولی روزگاره دیگه

" تمام رنج هامون باهامون به خاک سپرده میشه قبل اینکه بفهمن چه درد های بزرگی و تحمل کردیم و چه زجری کشیدیم تا لبخند رو رو لبامون بتراشیم و تظاهر کنیم که هیچ اتفاقی نیوفتاده .. ما ترجیح دادیم غمی که داریم رو بی دلیل بدونن تا اینکه مارو با درد هامون بشناسن.."

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
شاید چون تنهاش گذاشتی.‌.تقصیری ام نداشتی ولی روزگاره دیگه

اره برای همینه

نمیتونمم براش توضیح بدم که حالم خوب نبوده

خجالت میکشم که اگه برام احساس ترحم کنه

چهار تا دوست صمیمی داشتم همزمان باهاشون قطع ارتباط کردم الآنم در حد احوال پرسی باهاشون در ارتباطم ، فکرش رو میکنم آسیب زدنشون از خاطره های قشنگشون بیشتر بود 😬

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
2804
اره برای همینهنمیتونمم براش توضیح بدم که حالم خوب نبودهخجالت میکشم که اگه برام احساس ترحم کنه

بهش بگو..

" تمام رنج هامون باهامون به خاک سپرده میشه قبل اینکه بفهمن چه درد های بزرگی و تحمل کردیم و چه زجری کشیدیم تا لبخند رو رو لبامون بتراشیم و تظاهر کنیم که هیچ اتفاقی نیوفتاده .. ما ترجیح دادیم غمی که داریم رو بی دلیل بدونن تا اینکه مارو با درد هامون بشناسن.."

شما نمیدونی اون دورانی که بخاطر احوالت ازش دور بودی اون چه روزا و شبایی رو گذرونده،شاید سخت و بد بوده و بهت نیاز داشته ولی حتی نمیدونسته چرا دیگه نیستی،تنهایی گذروندتش یا دوست دیگه ای رو جایگزین کرده 

🙃
صمیمیت بین دو نفر به دوتاشون بستگی داره مثلا من خودم دوران دانشجویی یه دوستی داشتم که عاشقش بودم خیلی خاطرات شیرینی با هم داشتیم ولی با مرور زمان متوجه شدم اون براش مهم نیست دوستیمون من زیاد جدی گرفته بودم در نهایت دوستیمون تموم شد
چهار تا دوست صمیمی داشتم همزمان باهاشون قطع ارتباط کردم الآنم در حد احوال پرسی باهاشون در ارتباطم ، ...

ایکجوری واقعن خیلی بده

ولی باید حتما با آدمای سمی کات کنی

2805
شما نمیدونی اون دورانی که بخاطر احوالت ازش دور بودی اون چه روزا و شبایی رو گذرونده،شاید سخت و بد بود ...

ولی اون فقط اوایل بهم پیام می‌داد بعد از مدتی دیگه اصلا هیچی نمیگف

حتی وقتی هم دیگه رو هم میدیدم اصلا نمیومد چیزی بگه

منم جوری بودم که به خاطر ضربه ای ک خوردم نمیتونستم پیش قدم بشم برای پیام دادن

ایکجوری واقعن خیلی بدهولی باید حتما با آدمای سمی کات کنی

آره اگه دوستم می موندن بیشتر آسیب می دیدم 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
2801