2777
2789
عنوان

منابع کنکور پیش رو

104 بازدید | 8 پست

سلام

میدونین برای کنکور ۱۴۰۴ منابع باید واسه چه سالی باشه؟ 

۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ باشه اشکالی داره؟

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹

۴۰۰ ب بعد باشه اوکیه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

از نظر من اینا بهترن

زیست پایه خیلی سبز منبع اول

منبع دوم زیست میکروقرن

منبع جمعبندی:پینوکیو سه سال

ریاضی:میکروقرن

جمع بندی با نردبام

فیزیک پایه خیلی سبز 

منبع دوم نردبام

شیمی پایه خیلی سبز

منبع دوم مبتکران

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نظر من اینا بهترنزیست پایه خیلی سبز منبع اولمنبع دوم زیست میکروقرنمنبع جمعبندی:پینوکیو سه سالریاض ...

ممنون 

ولی انسانیم😅

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹
۴۰۰ ب بعد باشه اوکیه

یکی کتاب هاشو داد من دیدم واسه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ بود ردش کردم رفت🤦‍♀️

زیست و ریاضی ای کیو شیمی و فیزیک خیلی سبز اینا منابع اولن

ممنون ولی انسانی ام😅