2777
2789
عنوان

از دیروز هنوز تو شوکم بیاید

429 بازدید | 29 پست

دیروز شوهرم گفت که دختر فلانی بر اثر خفگی فوت کرده. منم چون میشناختم واقعا ناراحت شدم و به گریه افتادم. دختره رو ندیدم و دقیق هم نمیدونم چندسالشه پدرش و میشناختم. 

حالا گفتیم شاید رفته شنا یا چیز گیر کرده تو گلوش که هردو فرضیه خط خورد نه بچه کوچیکه که چیز گیر کنه تو گلوش نه صبحا سانس بانوان داره استخر اینجا. 

علت مرگ و که شنیدم دهنم باز موند هنوزم باورم نمیشه

چی بود علت مرگ 

خدابیامرزه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

علتش چی بوده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                 وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                 تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                    حرفی سخنی؟؟؟ 😉           https://daigo.ir/secret/8451111626

اینا ساعت ۱۱و نیم مرخص میشن. مرده یه ربع به دوازده میرسه خونه سر جنازه دخترش

با این چیزا پر بازدید نمیشی اسی..بای

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

مامانش خفه اش کرده بچه ها. من هنوزم باور نکردنیه برام. انگار دارم صفحه حوادث روزنامه ها رو میخونم. 

مادرش با دستای خودش خفه اش کرده. مادره بیمارستان بستری کردن ادا روانیارو در میاره بعد این اتفاق. به پلیس چی گفته باشه خوبه؟

با این چیزا پر بازدید نمیشی اسی..بای

پربازدید چیه؟ جایزه میدن؟ سرم درد میکنه. حوصله تایپم ندارم. تاپیک زدم یکم حرف بزنم ذهنم اروم شه. همه رو هم صفحه اول تعریف کردم نابغه

اینا ساعت ۱۱و نیم مرخص میشن. مرده یه ربع به دوازده میرسه خونه سر جنازه دخترش

با این چیزا پر بازدید نمیشی اسی

آدمی که ناراحته همون اولش میگه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
پربازدید چیه؟ جایزه میدن؟ سرم درد میکنه. حوصله تایپم ندارم. تاپیک زدم یکم حرف بزنم ذهنم اروم شه. همه ...

مشخصه

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
2809