2777
2789
عنوان

از دیروز هنوز تو شوکم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 29 پست

اره داشتم میگفتم براتون . عرض به خدمت کارگاه های سایت اینه که زن گفته دفاع از خود بوده!!!

چقدر مسخره که پلیسم رد کرده. حالا شوهرم و دوستاش رفتن خونه مرده همکارشون. شوهرم میگفت نمیدونم تو شوک بوده یا چی اما خیلی عادی صحبت میکرده از کارای اداری واسه ترخیص دخترش میگفته و  با افسوس سر تکون میداده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دختره چند سالش بوده

نمیدونم. خیلی هم پشت سرشون چرت و پرت میگن. به همسرم میگم نپرسیدی چی میگن؟ میگه نه زشته!!!

واقعا دوستدارم کله اش و بکندم.

جالب اینه شوهرم تو مراسم تشیع شرکت کرده بود پدر مرحوم میگفت ما رو اروم میکرده که زحمت نکشید خودتونو اذیت نکنید.

😶😶😶 من برام قفله چه طور میشه یه پدر تو مراسم خاکسپاری عزیزش یه قطره اشکم نریزه اخه. مشکوک نیست؟

خب کاراگاه بگید قضیه چیه؟ بودار نیست؟ اگه زنه سلامت عقلی نداشته چرا این مرده کنار بچه هاش گذاشتتشون؟ زن چه طور گفته دفاع از خود بوده. دختره یا کلاس پنجم بوده یا ششم هفتم. بیشتر از این نبوده

نمیدونم. خیلی هم پشت سرشون چرت و پرت میگن. به همسرم میگم نپرسیدی چی میگن؟ میگه نه زشته!!!واقعا دوستد ...

حتما نقشه قتلشو کشیدن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه ها کجا رفتید؟ به جای کارگاه بازی واسه راست و دروغ تاپیکای بقیه، این قضیه ی زنده رو بررسی کنید. به نظر شما علت چی بوده؟ ممکنه مادرش یه چیزی از دخترش دیده که به جنون رسیده؟ هیچ جوره نمیتونم از این خانواده همچین چیزی رو باور کنم

حتما نقشه قتلشو کشیدن

نه بابا.مرد خیلی صبور و درست و حسابی اهل دعوا اینام نیست اصلا. بعد پزشکی قانونی مرگ و ساعت ده صبح اعلام کرده مرده یه ربع به دوازده رسیده خونه

تو زندگی مردم کنکاش نکنید.چرا فکرتو مشغول میکنی.آخرش میشه قضاوت راجع به مردم که درست نیست.

خب اینجا مجازیه شما هم که اونو نمیشناسید منم تو خودم نمی بینم برم از بقیه بپرسم چون درست نمی بینم این قضیه رو و قشنگ نیست. ولی خب این فرد نزدیک به شوهرم و طبیعیه حداقل بیاید یه چیزی بگه که اینقدر حرف پشت سرشون نباشه.

خب اینجا مجازیه شما هم که اونو نمیشناسید منم تو خودم نمی بینم برم از بقیه بپرسم چون درست نمی بینم ای ...

واسه بقیه نمیگم.خودت بی خیال شو.خوب نیست.خودت که میشناسیش.ماه هیچ وقت زیر ابر پنهون نمیمونه.آخرش معلوم میشه

واسه بقیه نمیگم.خودت بی خیال شو.خوب نیست.خودت که میشناسیش.ماه هیچ وقت زیر ابر پنهون نمیمونه.آخرش معل ...

اره میدونم دست خودم نیست. من خودم مادرم و برام باور پذیر نیست. خیلی شوکه شدم. ولی درست میگید زود همه چی مشخص میشه. فقط دلم به حال این دوستمون میسوزه. یه روزه هم دخترش و از دست داد هم زندگیش و هم کارشو و جایگاهشو