2777
2789

تو اینستا مهمان دار زیاده 

پیجشو پیدا کن 

باید زبان بری 

دندونات سالم باشن 

قدت بلند باشه 

چکاپ کامل پزشکی

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قدت باید بالای165باشه شنا بلد باشی قدرت تکلمت خوب باشه و انگلیسی هم بلدباشی مدرک داشته باشی و یه ازم ...

تکلم متوسط قدم ۱۶۲

زبان بلد نیسم شنا هم 🤦‍♀️🤦‍♀️وای باید بیخیال شم 

حالا تا چن سالگی برمیدارن من برم دوره فشرده زبان فقط مکالمه برم ک گفتن توی ۶ ماه میتونم عالی صحبت کنم

دندونام میخام ارتو کنم وای دوتام خراب دارم

🤦‍♀️چرا اینقدر میگیرن اااه

حالا از  حقوقشون خبر ندارین؟

تکلم متوسط قدم ۱۶۲زبان بلد نیسم شنا هم 🤦‍♀️🤦‍♀️وای باید بیخیال شم حالا تا چن سالگی برمیدارن من برم ...

جونتو از سر راه اوردی؟؟؟ هواپیماهامون همه فرسودن سمتش نرو

تکلم متوسط قدم ۱۶۲زبان بلد نیسم شنا هم 🤦‍♀️🤦‍♀️وای باید بیخیال شم حالا تا چن سالگی برمیدارن من برم ...

کلا نباید هیچ عملی داشته باشی وزنت هم با متعادل باشه تا26سالگی دیدن بگیرن و اینکه مهمانداری عمان خیلی بهتره بنظرم و اینکه مهمانداری راحت مهاجرت پذیری هستش

حقوقشون زیاد باشه ماهی17میلیون خیلی کمه