2777
2789
عنوان

ازدواج در بیست و یک سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 84 پست
عاشق شوهرش بود خودش خواست بره

خب وجود پدر مادر برای مراقبت از بچه هاشونه و توجیه کردنشون

وگرنه بچه شاید بگه میخوام برم کارتن خواب بشم نمیشه بزارن بره ک....

الان یا باید با کلی سختتی درس بخونه

یا مادر کم سواد باشه ک بچه هاش بعدا خجالت بکشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
درس نمیخونی؟باز بهتر کودک همسر بودنه

منظورم هم دانشگاه رفتنه هم ازدواج کردن

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب وجود پدر مادر برای مراقبت از بچه هاشونه و توجیه کردنشونوگرنه بچه شاید بگه میخوام برم کارتن خواب ب ...

نه گلم شوهرش رستوران داره داده اجاره ۷طبقه خونه داره داده اجاره تو یکیشون خودش میشینه واینکه وضع مالیش خوبه مامان بابامم راضی بودن به رفتنش چون واقعا آدم مناسبی برا ازدواج بود درسته یکم سنش بالا بود ولی به جای خوب دادیم خواهرمونو 

درسشم خونده دانشگاه زبان میخونه

نه گلم شوهرش رستوران داره داده اجاره ۷طبقه خونه داره داده اجاره تو یکیشون خودش میشینه واینکه وضع مال ...

الهی خوشبخت بمونن  

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
منظورم هم دانشگاه رفتنه هم ازدواج کردن

با ازدواج تمرکزت نصف میشه...

درستو بخونی خیلی بهتر میتونی تصمیم بگیری تا اینکه بخوای چندتا کارو باهم انجام بدی

خودمم با همسرم دوست بودم گفتم باید صبر کنه اول درسم تموم شه بعد ۱سال و نیم ک درسم تموم شد گفتم بیان خاستگاری و ازدواج کردم...

چون میخواستم یا بهترین معدل درسمو تموم کنم و بعدش کار کنم 

نمیتونستم ریسک کنم ک تمرکزمو از دست بدم

برای همین ب شمام همین پیشنهادو دادم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
نه گلم شوهرش رستوران داره داده اجاره ۷طبقه خونه داره داده اجاره تو یکیشون خودش میشینه واینکه وضع مال ...

ربطی ب وضعیت مالی نداره عزیزم

دختر بچه ۱۵ ساله با یکی خیلی بزرگتر از خودش ازدواج کرده

بعد تو سن ۱۹ سالگی ک تنها مدرکش دیپلمشه و ۳ تا بچه

سالها باید درجا بزنه...

این کودک همسری واقعا معضل جامعس ادم میمونه ک چ کسایی علاقه دارن دختر بچه رو عقد کنن

برای اینا باعث افتخاره 🤦🏻‍♀️😂

در واقع ایشون گفتن چون وضع مالیش خوب بود و سن یازو هم خیللی بالاتر بوده

دختره رو دادن ب رستوران و خونه

در واقع ایشون گفتن چون وضع مالیش خوب بود و سن یازو هم خیللی بالاتر بودهدختره رو دادن ب رستوران و خون ...

اونو الان دیدم

قبلش همچین گفت ۱۵ ازد کرده، انگار رتبه کنکورش ۱۵ شده و تو ۱۹ شاغل بوده

هیییی نازی جون

امید است ده سال دیگه فرهنگ پیشرفت کرده باشه🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱