2777
2789

طولانی مدت شنیدم عوارض داره و چون جذب نمیشه وقتی چندین سال بوتاکس کنیم زیر پوست میمونه و ظاهر زشتی هم میده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه همچین چیزی نیستتو سال ۲۰۲۴ بوتاکس رتبه ی دوم رو آورده تو کارهای زیبایی تو کل دنیااولیش لیپوساکشن ...

یعنی میگی بو تاکس خوبه بزنیم ؟؟

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

برند های اصل و معتبرش بله خوبه و عوارضی ندارهسلیقه ای هستش من خودم دوست ندارم چروک پیشونی رو میزنم ص ...

منم پیشونیم  مشکل دارم  ایرانی دارند اکثرا 

شما چه برندی  میشناسین که خوب باشه ؟

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

اتفاقا مصپورت ایرانی هست اگه اصل باشه خوبه دیسپورت هم عالیه انگلیسی هستش

خب ما چطور بفهمیم اصل هست؟ میشه از داروخانه تهیه کرد؟

کلینیکش معتبر باشه جلوی خودتون باز میکنن میتونید بارکدش رو اسکن کنیدداروخانه ها ندارن

درسته  سپاس 🌹