2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از اقوام دور ما تو کلاس اول یکم کند بود،معلمش از همون روز اول دعواش کرده بود

از اونطرف هم مدیر اذیتش میکرد ،چرا لباست اینجوره !چرا درس نمیخونی!چرا اینطوری نگاه میکنی؟؟؟😣

این طفلی هر روز کارش گریه بود صبح اول صبح که نمیخوام برم

بالاخره به زور میبردنش تا اینکه سیکلشو گرفت

با معدل پایین

انقدر از درس و مدرسه زده شده بود که هیچوقت نخواست دیگه ادامه بده

الان با ۲۲سال سن سیکله...

حتما حتما پیگیر شو عزیزم

معلم و نباید توپید بهش چون واقعا زحمت میکشه باید متوجه اشتباهش کنیم اونم با سیاست به منم گفتن کلاسشو عوص کن زیر بار نرفتم اخه چه تضمینی کلاس دیگش خوب باشه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
شما ظاهرا حرف منو متوجه نشديد، من اصلا موافق تنبيه كودك نيستم. ولي نظرم اين بود كه با زبان خوش و به ...

من یه دختر کلاس ششم دارم و بر حسب تجربه بهتون میگم که معلم اگر خودش باشعور و وجدان بود که شانس آوردین . اگر نبود با قربون صدقه و هندونه زیر بغل گذاشتن بدتر میشه که بهتر نمیشه ...

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
من یه دختر کلاس ششم دارم و بر حسب تجربه بهتون میگم که معلم اگر خودش باشعور و وجدان بود که شانس آوردی ...

یعنی ممکنه بچه من که واقعا همه چی رو بلده رو اذیت کنه من و ترسوندید هر چند معلمش فقط دعوا می کنه درس دادنش خوبه ولی پسر من صبح ها با ذوق میره فقط از معلمه خوشش نمیاد😐

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من یه دختر کلاس ششم دارم و بر حسب تجربه بهتون میگم که معلم اگر خودش باشعور و وجدان بود که شانس آوردی ...

باشه عزيزم، شما آزادي نظر خودتو داشته باشي و من اصراري ندارم شما رو قانع كنم. هر وقت با معلم دخترتون مشكل داشتيد سريعا تشريف ببريد آموزش و پرورش.....

البته اون چيزي كه بيشتر آزار دهندس، والدين  متوقع و غير منطقي هستن. تصور ميكنن كه معلم ي رباته و تنها وظيفش تدريس  به بچه محترم اونهاس و از گل نازكتر هم نبايد بشنوه ولي بچه ها هر اشتباه و خطايي  كردن، معلم حق اعتراض و عصباني شدن نداره.... يكمي خودمونو بذاريم  جاي اونا و سريع مسائلو جنايي نكنيم و بچه ها رو انقدر گستاخ نكنيم نسبت به بزرگتر!!! 

یعنی ممکنه بچه من که واقعا همه چی رو بلده رو اذیت کنه من و ترسوندید هر چند معلمش فقط دعوا می کنه درس ...

بزارید براتون تعریف کنم 

مربی پیش دبستانی دخترم زیادی سختگیر بود به بچه ها هر روز دو سه صفحه سرمشق میداد -با اینکه توی پیش دبستانی تکلیف دادن و آموزش مستقیم اصلا نباید باشه-بچه واقعا خسته میشد یذره هم که تکلیفشون مشکل داشت داد و فریاد میکرد و مشقشونو پاره میکرد . رفتم باهاش صحبت کردم . یکی دو روز بعد متوجه شدم رفتار بچم عوض شده و انگار خودشو تو خونه قایم میکنه از دسشویی و حموم رفتن طفره میرفت و مضطرب بود .همسرم خیلی باهاش صحبت کرد تا کاشف به عمل  اومد خانم مربی بهشون گفته من خبر دارم تو خونه چقولی مدرسه رو میکنید تو خونه هاتون دوربین دارم و ... 

خلاصه بعد اون قضیه دفتیم مدرسه کلی دعوا کردیم و بچه رو هم از اون مدرسه برداشتیم . شکایتم کردیم و بعد کلی پیگیری ایشون توبیخ شد. 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

تایکماه صبرکنین که بچه روحیش داغون‌میشه ک..من خودم زبان اموز ۵...۶.۷... ساله دارم بچه هاتواین سن خیلی شیطونن وکمترتمرکز دارن تازه کلاس اولم هست..من تاااااابحال نشده ازگل کمتربهشون بگم اونقدم دوسشون دارمو دوسم دارن که دوست ندارن تایم کلاس تموم بشه ومادراشون میگن  اونقد  که باذوق میان سرکلاس شما واسه مدرسه ذوق ندارن

نه خدایی بچه من مشکل ان چنانی نداره خدا به هممون صبر بده

من که بعد اون قضیه پشت دستمو داغ کردم تا از حسن رفتار معلم مطمئن نشدم دخترمو دستش نسپارم . بعد اونم معلماش خیلی خوب بودن تا کلاس سوم که بازم به مشکل خوردیم اینبار بدون هیچ توضیحی فقط رفتم گفتم کلاسشو عوض کنید و خودم و خودشونو راحت کردم. بعد اونم تا الان شرایط خوبه. 

راستش من درک نمیکنم بعضیا میگن معلم حق داره و کاریش نداشته باشید . من از عمرم نزاشتم بچه بزرگ کنم که یکی از راه برسه بخواد به روح و جسمش آسیب بزنه

اینجوری که بچه از مدرسه زذه میشه هرچه سریعتر کلاسشو عوض کنید و در رابطه با اون معلم هم به مدیر اطلاع بدین 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴