2777
2789
عنوان

دختر کلاس اولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرمم فرستادم کلی با معلمه حرف زد البته شوهر من خیلی سخنران درجه یکه کلا هر جا میره همه جذبش میشن و ...

دقیقا همسرم منم اینجور خودم بی زبون هستم

جامعه خوب دخترانی خوب تربیت میکند//و دختران خوب، جامعه خوب را …
از یه طرف همسرم میگه بزار یکماه صبر کنیم

عزيزم شكايت باعث لجبازي ميشه، برو مدرسه و با خودش حرف بزن. بگو كه درسته شما خسته ميشيد ولي بچه هاي اين زمونه خيلي متفاوت هستن و تحمل ندارن  با كتاب تو سرشون بزنيد و ..خلاصه حرف بزنيد

خیلی شرایط سختیه آدم نمیدونه چه تصمیمی بگیره ، بعضی از مدیر و معلما هم که اصلا منطق حالیشون نیست ، خواهر منم پارسال برای دهترش تقریبا تو چنین شرایطی بود معلم یکم بهتر شد اما دخترش تا آخر سال با زجر رفت مدرسه

اخ دقيق الان ميخواستم تايپيك بزنم واسه دخترم البته معلمش نميزنه ولي خيلييي بي حاله بهش ميگم لطفا تكاليف تو خونه رو بنويسيد تو دفتر يادااشت انجام بدن بچه ها ميكه از امسال قراره اينكار رو نكنيم بهشون ميگيم هر. كس تو ذهنش موند ميره انجام ميده هر كس نموند عقب ميافته😲

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
اخ دقيق الان ميخواستم تايپيك بزنم واسه دخترم البته معلمش نميزنه ولي خيلييي بي حاله بهش ميگم لطفا تكا ...

واااا چی بی حوصله

جامعه خوب دخترانی خوب تربیت میکند//و دختران خوب، جامعه خوب را …