2777
2789

عشق دلم قنج میره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس اینکه دنیا مال منه 

خیلی این روزا بهش احتیاج دارم شد ۹سال انتظار

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

خیلی دوست دارم عاشق اینم مادرشم ولی بنا به دلایلی تصمیم گرفتم یه موجود بیگناه نیارم تو این دنیا دلایلم ایناست شوهرم تو کار خونه تنبل لیوان ابم باید دستش بدم میترسم تو بچه داری کمک نکنه سیگار کشیدن شوهرم دوست ندارم بچم ببینه باباش سیگار میکشه و مسایل مالی یه بخش دیگش

صبح تا شب بهش میگم

بشه منه

فداش بشمه منه

قربونش بشم منه

بشه خودمه

بشه مامانش

بشه بابایش

ماچ می کنم

بو می کنم

تو بغلم می گیرم

خلاصه بچه رو دیوانه می کنم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

دیگه هیچ ارزویی در این دنیا نخواهم داشت.....

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

حس ها متفاوته.من از بچه داری متنفر بودم.وقتی مادر شدم.عاشق بچم شدم...برعکس یه دوستی دارم...عاشق بچه بود...همیشه بچه های دیگران بقل میکرد.الان که خودش دوتا داره میگه غلط کردم....هرچند که می‌دونم از ته دلش نمیگه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خیلی دوست دارم عاشق اینم مادرشم ولی بنا به دلایلی تصمیم گرفتم یه موجود بیگناه نیارم تو این دنیا دلای ...

آفرین بهترین تصمیم عمرو گرفتی. من خودمو بدبخت کردم الان با یک بارداری ناخواسته  هر مار مردم سقط نشد زندگیمو نابود کردم. نمیدونم چرا ازبین نمیره راحت شم 

آفرین بهترین تصمیم عمرو گرفتی. من خودمو بدبخت کردم الان با یک بارداری ناخواسته هر مار مردم سقط نشد ...

میدونید بچه از حس مادرش نسبت به خودش آگاهه؟.!.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
2810