2777
2789
آفرین بهترین تصمیم عمرو گرفتی. من خودمو بدبخت کردم الان با یک بارداری ناخواسته هر مار مردم سقط نشد ...

من اگه ناخواسته بشه میارم واقعا دل سقط ندارم ولی تمام تلاشم میکنم نشه خودمم سی سالمه حس میکنم دیگه سن بچه دار شدنم نیست 

من اگه ناخواسته بشه میارم واقعا دل سقط ندارم ولی تمام تلاشم میکنم نشه خودمم سی سالمه حس میکنم دیگه س ...

منم با قرص باردارشدم سب و هفت سالمه دارم میمیرم از افسردگی. ای کاش این همه تلاش کردم سقط میشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه ناخواسته بشه میارم واقعا دل سقط ندارم ولی تمام تلاشم میکنم نشه خودمم سی سالمه حس میکنم دیگه س ...

خوش به حالت فهمیده هستی  منم باید بیشتر تلاش میکردم    نباید خودم به درده سر می‌انداختم بدنم کشش نداره  اصلا خوب نیست 

خوش به حالت فهمیده هستی منم باید بیشتر تلاش میکردم نباید خودم به درده سر می‌انداختم بدنم کشش ندا ...

قربونت عزیزم نظر لطفته به نظرم بیارش شاید اینجوری بهتر باشه آدم از خواست خدا خبر نداره 

قربونت عزیزم نظر لطفته به نظرم بیارش شاید اینجوری بهتر باشه آدم از خواست خدا خبر نداره

باورت میشه الان نمیتونم یک قدم و دارم بدنم خالی کرده احساس میکنم امشب اخرای عمرمه  این بچه آمده منو ببره نمیتونم راه برم  لعنت به دکترا همون روزای اول کمکم نکردن گفتم بدنم کشش نداره 

دور از جونت عزیزم چرا اینجوری میشی دکتر چی گفت

الان از خواب بلند شدم نمیتونم راه برم این بلای آسمونی هست نه هدیه خدا   این باعث مرگ منه بدنم خالی کرده  ای کاش بمیره راحت شم  خدا از دیگران نگیره از من بگیره 

الان از خواب بلند شدم نمیتونم راه برم این بلای آسمونی هست نه هدیه خدا این باعث مرگ منه بدنم خالی ک ...

دور از جون جفتتون عزیزم این چند وقت سختیم چشم زوهم بذاری تموم میشه بذار به دنیا بیاد ببین چقدر شیرین