2777
2789

همش گردن دردوپادردودست دردوسردرد دارم اموان نداره یروزیجام دردنکنه  واقعایلامتی نعمت بزرگیه نگیدچرانمیری دکتر هم وقت ندارم هم این روزادستم تنگه کلی قرض وقسط دارم پولی نمیمونه برای اینکارا وگرم پول بودوقتدندارم شاغل هستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا سلامتی بده .سردی زیاد میخوری؟یا با اب زیاد کار نمیکنی؟

ممنون عزیزم نه هیچکدوموانجام نمیدم نمیدونم مشکلم چیه همجای بدنم دردمیگزره استخوناش دیسک وایناهم ندارم میدونم پاوزانوی سمت چپم دوسه روزه بشدت دردمیکنه درحدی که اصلا نمیتونم خیلی معذرت میخوام راحت بشینم توی توالت 

یه شیاف استفاده کن سعی کن زیاد ب سرما ندی بدنتو اب سرد خوب نی شایدم ویتامینDنداری

حقیقتا متنفرم ازشیافت هیچوقت استفاده نمیکنم سرما نمیدم بهش  ویتامین D هم میخورم 

شاید ضعف بدنی گرفتی،منم یه تایم اینطوری شدم،البته ن ب این شدت،همه جور آزمایش و mriدادم،در مجموع فقط ضعف عضلانی داشتم و ویتامین گرفتم ،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
حقیقتا متنفرم ازشیافت هیچوقت استفاده نمیکنم سرما نمیدم بهش ویتامین D هم میخورم

قرص مسکن استفاده کن انشالله ک زودی خوب میشی حتما تونستی در زمان مناسب ی دکتر و ازمایش برو تا خیالت راحت بشه

شاید ضعف بدنی گرفتی،منم یه تایم اینطوری شدم،البته ن ب این شدت،همه جور آزمایش و mriدادم،در مجموع فقط ...

شایدمشکل منم همین باشه نمیدونم عزیزم خداروشکرکه برای شماچیزخاصی نبود

شایدمشکل منم همین باشه نمیدونم عزیزم خداروشکرکه برای شماچیزخاصی نبود

انشالله مشکل خاصی نیست،🙏🏻نگران نباش،

البته ب من گفتن یه چیزی حدود ۱۵روز استراحت مطلق مطلق کن،منم سعی کردم بیشتر استراحت کنم و بعدش نتیجه خوب لود

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱