2777
2789
راجع به دانشگاه نشنیده بودم کسی اینطوری بگه

خواهرم که دانشگاه قبول شد خالم یه جعبه شیرینی خرید اومد خونمون همونجا برگشت گفت فقط ج .... ها میرن دانشگاه ( من از همتون عذر میخوام بابت بازگو کردن این حرف بخصوص که ما در عصر علم و تکنولوژی هستیم و سطح این حرف بسی پایینه)

اخرم نفهمیدیم چرا شیرینی خرید پس😐😂

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
نه خدا رو شکر من آدمهای خشک و متعصب رو اصلا داخل آدمیزاد حساب نمیکنم که بخوام تو دایره اطرافیانم جا ...

منو از نزدیک ببینین کاملا از کامنت های خودتون تعجب می کنید که قضاوتتون کجا و من کجا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر منو ببینی ببخشین مخ شما رو در ارز سی ثانیه می زنمحبیب لیسانس ها تو توهم بود ولی من نه

مخ منو کسی ک ب عرض میگه ارز نمیتونه بزنه

بعدشم ب نظرم حتما خودتونو درمان کنید خود شیفتگی واقعا داره آزارتون میده

ولی خدایی چرا فکر کردی فامیلشون بخاطر تو فالوراشو حذف کرده؟؟  خود مهم پنداری تا کجا برادر من؟  

مخ منو کسی ک ب عرض میگه ارز نمیتونه بزنهبعدشم ب نظرم حتما خودتونو درمان کنید خود شیفتگی واقعا داره آ ...

عرض نوشته شد ارز که دلیلش کلمات پیشنهادی کیبورد گوگله که اشتباه می کنه

در ضمن خود شیفته نیستم ولی خیلی چیزا برازندمه

بد دل نیستم خواهر من باید در انتخاب دقت کرد مگر می سه چشم بسته، چرا اعتماد به نفس نداشته باشم مگر اع ...

اعتماد به نفس خوبه ولی نه در حدی که فکر کنی اونقدر فوق العاده ای که  یه همه نفر انرژی اش برای حفظ شما می ذاره 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
از وقتی خودمو شناختم ۱۸ سالگی کوهنورد و سفر برو و بعدش دوچرخه سوار و ... شدم و کلی کوه و جنگل و سفرا ...

سلام خداقوت .دمت گرم کار بسیار درستی می کنی.من عاشق طبیعتی گردی جنگل دریا کوه هستم .می دانید تو روحیه ادم چقدر تاثیر داره تو خودم تو زندگیش.عزیزم موفق باشید 

دختری که اهل تور و کمپینگ اونم به صورت مختلطه مشخصه دختر آزاد و راحتیه 

و زمین تا آسمون با طرز فکر شما که بسته تره فرق داره 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

کسایی ک معمولا فالورا رو حذف میکنن ینی رل زدن و رفتن تو رابطه

راجب طبیعت گردی و کوهنوردی این حرفاتو قبول ندارم ،دارن میزن ورزش کنن بالا ی کوه ن اینک مشروب بخورن .اون واسه کویر گردیه 

حالا اگ میموند تو اتاقش خوب بودو ب درد زندگی میخورد؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)