2777
2789
اون قسمت که گفتی فالووراش بعد درخواست تو نصف شده به این معنی نیست که کسای بدی رو فالو کرده یا چیزی ش ...

احسنت بلاخره کسی منو درک کرد

اینا فکر می کنند آدم خشکه مذهبی و بد دلیم

در صورتی با ایمانم و شاد و دختره رو دوست دارم

اهل تفریح و شادیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی عجیب چیه تو کامنتا حتی بعضی خانما هم با این آقا موافقن 😐😐😐من دوست صمیمیم از همین دختراس ما ...

دوست عزیز

آدما متفاوتن

هر کسی تو زندگی اهدافی داره

برای ازدواج معیارهایی داره

خیلیا به زندگی سالم

دور از دود و الکل و بی بندوباری علاقه مندن

و این آقا دنبال همچین چیزیه

💔🖤

کاش بفهم این مذهبی خشک نیستم یعنی چی

کسی مذهبیه که درگیر این کارا نباشه شما هم اگ ایشون رو میخواید برید بهش بگید و تموم

تا دچار گناه نشین

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما خیلی اوضاعت داغون 

و همچنین کسایی که اینجا از دختر بد میگن 

من خودم تور زیاد رفتم اتفاقی نیفتاده مشزوبیم در کار نبوده 

ایناییم اینجا میگن اون دختر مشکل داشته رفته شوهراشون تو خونه حبسشون کردن فقط یه گوشی دستشونه

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
خشک نیستم ولی از پوشش باز و مشروب و ... بی زارمنماز می خونم و...

آنقدر درگیر اینکه کیو فالو کرده کی پیجشو داره کی پاک کرده و... نباش اینجوری زن انتخاب نمیکنن. برو جلو ببین پوشش و اعتقاداتش چطوره. کمپ و کوهنوردی رفتن هم دلیل بر بد بودن ایشون نیست. باریکلا بهش که به روحیه اش میرسه.

دوست عزیزآدما متفاوتنهر کسی تو زندگی اهدافی دارهبرای ازدواج معیارهایی دارهخیلیا به زندگی سالمدور از ...

احسنت به شما 

دور از بی بند باری دوست دارم ولی مخالف تفریح و گردش و خشک نیستم

دختره هم دختر خوبی

این دوستمون هی قضاوت می کنه

دوست عزیزآدما متفاوتنهر کسی تو زندگی اهدافی دارهبرای ازدواج معیارهایی دارهخیلیا به زندگی سالمدور از ...

دنبال هر چی که هست خوش باشه فقط منو کچل کرد دیگه منو ریپلای نکنه. به نظرم شما هم اول همه کامنتا رو بخون بعد قضاوت کن .و لطفا دیگه منو ریپلای نکنید چون اصلا دلم نمی‌خواد دوباره مجبور شم تو این تاپیک پستی بذارم و با این آدم هم کلام شم .ممنونم 🙏

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
میدونی عجیب چیه تو کامنتا حتی بعضی خانما هم با این آقا موافقن 😐😐😐من دوست صمیمیم از همین دختراس ما ...

موافق نیستن 

خودشون نرسیدن و تو خونه حبسن افسوس میخورن 

ده تا تور باشه دوتاش اون شکلی بقیه اش بدون دود د مشروب و این چیزهاست 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

از پیگیریتون و اینطور تجسس کردنتون مشخص شما آدم حساسی هستی واین ازدواج به سود شما نیست شما با اخلاقی که داری کسی رو پیدا کن که کاملا مثل خودتون باشه و مقید به مذهب که نه شما اذیت بشید نه طرف مقابلتون

احسنت بلاخره کسی منو درک کرداینا فکر می کنند آدم خشکه مذهبی و بد دلیمدر صورتی با ایمانم و شاد و دختر ...

دختر و پسری که دوره ی مجردی آزاد هستن زندگی متاهلی سختی دارن

اینم الان که مرزهای روابط جابجا شده دیگه ی دختر ب صدتا پسر قانع نیست 

و ی پسرم همینطور اسمشم میزارن روشنفکری و سرگرمی و...

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
ن من خودم دخترم اگه از کسی خوشمون بیاد صد در صد درخواست فالو رو قبول میکنیممنتها شما مثل حبیب لیسانس ...

اگر منو ببینی ببخشین مخ شما رو در ارز سی ثانیه می زنم

حبیب لیسانس ها تو توهم بود ولی من نه