2777
2789
شاید از بی هدفی و تنهایی بره تو این گروه ها بعد از ازدواج هدف دار بشه

با شاید و احتمال نمیتونید پیش برید.

در مورد مسائل و موارد مهم به طور جدی با هم صحبت کنید. 

در مورد اهداف و خواسته هاتون در زندگی مشترک و ... و هر موردی که به نظرتون مهمه ، نظر همدیگه رو بپرسید. 

ببینید میتونید با هم ادامه بدید یا نه؟ 

من این گروه ها نرفتم.  ولی آدم میتونه بفهمه دیگه.  ببین پوششش چجوریه تو عکسا.  راحته با پسرا یانه.  خب یه دختر ۳۳ ساله با گروه نره کوه چیکار کنه.  من خودم تنهایی می ترسم برم کوه عینالی تبریز.  میگم کاش یه گروه پیداکنم برم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه برای شما که بددلی و خیلی هم اعتماد به نفس داری اصلا چرا باید فکر کنی کل تصمیمات ایشون در راستای ح ...

بد دل نیستم خواهر من باید در انتخاب دقت کرد مگر می سه چشم بسته، چرا اعتماد به نفس نداشته باشم مگر اعتماد به نفس داشتن بده

شاید اون بی ظرفیت بوده، نمی سه همه رو به یک چشم دید ولی زنم باشه نمی ذارم بره

مطمئن باش اون خودش تو رو قبول نمیکنه .اون می‌ره یکی مثل خودش شاد و پایه انتخاب می‌کنه .نه یه پیرمرد غرغرو رو . اینم که فکر می‌کنی همه میرن اونجا مشروب و مواد میزنن سخت در اشتباهی خیلیا برا روحیه و ورزش و این چیزا میرن کوهنوردی و طبیعت و کمپ 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
شاید اون بی ظرفیت بوده، نمی سه همه رو به یک چشم دید ولی زنم باشه نمی ذارم بره

ولی چرا فکر کردی داره سعی میکنه با چنگ و دندون نذاره از دستش بری واقعا!!!

از کجا دانست شما در بندش هستید واینقدر پیگیر

شاید ندانست

خدايا خودت بغلم كن
به نظرم بهتره اینا رو از خودش بپرسید کاملا عادیه که قبل ازدواج از یکی بپرسید مسافرتش چطوره اهل مشروب ...

بله از خودش بشنوم بهتره بپرسم ازش ولی تا جایی که قبلاً بهم گفته نرفته پرستاری چون محیط بیمارستان براش بد بود شایدم اونوخت فیلمش بوده ولی صرف اینکه کمپ بره دلیل بر بدی دختر نیست

بله از خودش بشنوم بهتره بپرسم ازش ولی تا جایی که قبلاً بهم گفته نرفته پرستاری چون محیط بیمارستان برا ...

شما که خودت داری ازش دفاع میکنی و ظاهرا بهش علاقه داری نظر بقیه رو میخوای چکار؟

اینجوری که نمیشهگفت.  مثلا تو خونواده ی ما بعضیا اعتقاد دارن جو دانشگاه بده و هرکی بره دانشگاه خراب میشه و بده دختر بره دانشگاه.  ولی من خودم۶ سال دانشگاه رفتم باچادر با حجاب.  حتی یه دوست پسر هم نداشتم. باکسی از پسرا صمیمی نبودم و.... 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

راجع به دانشگاه نشنیده بودم کسی اینطوری بگه

چرا نشنیدی.  من تو همین نی نی سایت شنیدم میگن محاله دختری بره دانشگاه و دوست پسر نداشته باشه.  

یعنی واقعا توقع دارید دختر تا سن سی و سه سالگی مجرده و ممکنه هیچوقت ازدواج نکنه قید هر تفریح و مسافر ...

م

خانوم محترم من همه نوع فردی نیستم خودمم دست بالا نگرفتم آدم باید در ازدواج دقت کنه، من مگه گفتم تفریح نکنه من خودم اهل تفریح فرراوانم، به دختر مورد نظر علاقه دارم 

دارم در ازواجم دقت می کنم

اینا کجا اسمش دست بالا گرفتن

دختر مورد نظرم شاید علاقه داره این کارو کرده

میدونی عجیب چیه تو کامنتا حتی بعضی خانما هم با این آقا موافقن 😐😐😐من دوست صمیمیم از همین دختراس ما ...

من نگفتم گروه کوهنوردی و اینا بده خودمم توشانم، قضیه ازدواج فرق می کنه باید دقت کرد شما فکر می کنید من خشکم

اصلا تاپیکو خوب خواندیم

مگه دقت در ازدواج بده

حتما از نظر خودشم بد بوده پاک کرده