2777
2789

به نظرم بهتره اینا رو از خودش بپرسید کاملا عادیه که قبل ازدواج از یکی بپرسید مسافرتش چطوره اهل مشروب هست یا نه.به جای اون خانم فکر نکنید از خودش بشنوید تا راحت تصمیم بگیرید 

چقدر فکر کردی مهمی ک فامیلشون بخاطرت فالوراشو پاک کنه؟بعدم بله دختر مناسبیه از نظر منافسرده و دلمرده ...

مردا کنیز میخوان یکی که فقط راه دورش حمام و دست شویی باشه و شب تا صبح مشغول کلفتی و بشور بساب بعدم برن بگن میخوام زن دوم بگیرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چند نفر از اونایی که تو گروهشون بوده برو تحقیق کن

شاید به اونام گفته نکن ولی شایدم دختره فقط حساس بوده فکر کرده بده پاک کرده اره باید تحقیق کرد اونایی که تو‌گروهشونن

شاید اون بی ظرفیت بوده، نمی سه همه رو به یک چشم دید ولی زنم باشه نمی ذارم بره

بعدازدواج وارد این گروها شد

شماکه هنوزازدواج نکردید ایشون عضو، بعدهم نمیتونی وادارش کنی نره

چون الان میبینی علاقه اش، نمیتونی محدودش کنی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بعدازدواج وارد این گروها شدشماکه هنوزازدواج نکردید ایشون عضو، بعدهم نمیتونی وادارش کنی نرهچون الان م ...

شاید از بی هدفی و تنهایی بره تو این گروه ها بعد از ازدواج هدف دار بشه

چقدر فکر کردی مهمی ک فامیلشون بخاطرت فالوراشو پاک کنه؟بعدم بله دختر مناسبیه از نظر منافسرده و دلمرده ...

من تنها می‌گم بهم بی وفا نشه و چشم هم چشمی نکنه تو گروه ها و چیزی عرف الان نیست انجام نده و به زندگیش برسه با تفریح و اینا مخالف نیستم ولی پاک کرده و مخفی کاری کرده لابد می خوادم که خواسته چیزی نبینم 

فکر کردم چون بحث یک عمر زندگیه

یعنی واقعا توقع دارید دختر تا سن سی و سه سالگی مجرده و ممکنه هیچوقت ازدواج نکنه قید هر تفریح و مسافرتی رو بزنه که آیا یه روز یکی منت بذاره بیاد بگیرتش یا نگیرتش ؟؟؟ تو این مدل تفریحات همه جور آدمی هست .من دوست صمیمی خودم هم کویر می‌رفت هم دریا می‌رفت هم کوهنوردی می‌رفت خیلییییی هم دختر نجیب و خوبیه .دروغ چرا منم آرزوم بود همراهش بشم ولی هیچوقت فرصت نشد.ولی خوشحالم حداقل اون از جوونیش لذت برد .  به نظرم خیلی خودتو دست بالا نگیر ببخشید رک میگم این مدل دخترا به هر کسی بله نمیگن .هم خودت اذیت میشی هم اون بیچاره رو اذیت می‌کنی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

میدونی عجیب چیه تو کامنتا حتی بعضی خانما هم با این آقا موافقن 😐😐😐من دوست صمیمیم از همین دختراس ماشاالله هم جوونه خیلی نسبت به سنش هم خیلی شادتر و سالمتره از من از لحاظ جسمی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸