2777
2789

بچه ات رو خونه به دنیا آوردی؟

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
اینقدرکه ازاین واکسن ها بدمينتونخصوصا 6ماهگیاین واکسن جدید هم معلوم نیست چیه

کی بد میگه؟ جماعت طب سنتی و اسلامی ؟!

واکسن جدید برای ایمنی در مقابل عفونت ریه هست 

دو تا از دوستان بچه هاشون پارسال گرفتن نوزاد بودن هر کدوم دو هفته بیمارستان بستری بودن 

این همه دانشمند دارن تلاش میکنن برای بهتر شدن کیفیت زندگی ما بعد بگیم بده و خوب نیست و....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی بد میگه؟ جماعت طب سنتی و اسلامی ؟!واکسن جدید برای ایمنی در مقابل عفونت ریه هست دو تا از دوستان بچ ...

ازبعدواکسن کرونا، از واکسن های جدید،میترسم

چندسال باید آزمایشش پس بده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ازبعدواکسن کرونا، از واکسن های جدید،میترسمچندسال باید آزمایشش پس بده

والا ما واکسن کرونا رو چهار دوز زدیم چیزمون نشده ولی صد واکسن ها همه دچار عوارض عیر قابل برگشت شدن جالبه!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ازبعدواکسن کرونا، از واکسن های جدید،میترسمچندسال باید آزمایشش پس بده

واکسن های نوزادان برا الان نیست که بترسیم 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

اونهاییکه واکسن نمیزنن وقتی بچه شون به فلج اطفال و ...مبتلا شد و اینده بچه معصوم رو تباه کزدن تازه میفهمن

اخ از بی درکی بی خردی بی سوادی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بنده واکسنای روتینشو زدم هیچ چند دوز اضافه سرخکم زدم چون به خاطر حضور زیاد افغانی ها سمت ما سرخک شایع شده بود الان باز کشورهای عربی شایع شده مسافرای عراق بیان باز خطرناکه 

اونوقت تو راجع به واکسنهای اصلی شک داری؟😐

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خب میگن ضررداره مخصوصا الان .چون مواداولیه اش ازکشورهای دیگه میادوتوش هم جیوه وآلمینیوم داره ک خیلی ...

گوشی هم نگیر دستت واقعا مضر هست امواجش 

نمیدونم کی گفته شماها خاص هستید که دنیا میخواد از بین ببرتتون که جیوه و آلمینیوم میزنه تو واکسن که نسلتون منقرض بشه مغزتون دچار مشکل بشه!!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خب میگن ضررداره مخصوصا الان .چون مواداولیه اش ازکشورهای دیگه میادوتوش هم جیوه وآلمینیوم داره ک خیلی ...

شونو م

چقدر یه ادم میتونه بی عقل باشه

قدیما چقدر بچه ها بخاطر مریضی میمردن، الان که بچه هامون خداروشکر بدون هیچ مریضی راحت دارن زندگی میکنن بخاطر همین واکسناس

بدبخت بچه هایی که زیردست شماها بزرگ میشن 

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
والا ما واکسن کرونا رو چهار دوز زدیم چیزمون نشده ولی صد واکسن ها همه دچار عوارض عیر قابل برگشت شدن ج ...

برای  من واقعا عوارض بدی داشت

سیستم ایمنی بدنم خیلییی قوی بود اصلا بهم ریختم،

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

این میشه نتیجه اینکه بدون داشتن سواد رسانه از مجازی استفاده میکنید وهرچرت و پرتی که دیدید یا خوندید باور میکنید

همین الان میتونم برات یه متن بالا بلند و دهن پرکن بنویسم از خواص پر شتر مرغ در درمان سرماخوردگی

۴تا منبع دکتر فلانی پروفسور بیساری هم بزنم تهش

شما خوندی باید باور کنی؟؟؟؟؟؟؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹