2777
2789
چه ربطی داشت آخه مگه ما گفتیم چون لخته دوسش داریم بعدشم ملاک این مسابقه فقط زیبایی نیس هوش و کمک ها ...

اخه گفت خوشگله گفتم محجبه ها هم خوشگلن  ربطی ب هوش نداشت 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
نظرت فاقد ارزش و اهمیتخودت هم فرقی باهاشون نداری

معلومه ، از فشاری شدنت معلومه 😏✋️

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالفم ، با اون پارچه سیاه کسی خوشگل نمیشه

نظر شما اینه 

ولی مثلا مژده لواسانی خیلی خوش پوش و موقر هست 

بعدشم خوشگل بودن مهم نیس 

باید برای همسرت زیبا باشی ن جلوی مرد نامحرم

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
معلومه ، از فشاری شدنت معلومه 😏✋️

ادب یادت ندادن که اینطور فحاشی میکنی

چیزی واسه از دست دادن نداری

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

گودرز هم لابد داداش شقایقهببخشید مسابقه دختر شایسته امریکاس نه دختر شایسته مناطق مسلمان نشین

مسابقه رو کار نذارم 

اسی گف دختره خوشگله گفتم محجبه ها هم خوشگلن

ادب یادت ندادن که اینطور فحاشی میکنیچیزی واسه از دست دادن نداری

ادب و از تو یاد گرفتم ، بعدشم کجا فحاشی کردم نشون بده 😊

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
اخه گفت خوشگله گفتم محجبه ها هم خوشگلن ربطی ب هوش نداشت

خب چرا آخه باید یهو بگه محجه ها هم خوشگلن کم تو دنیای واقعی از دست اینا نکشیدیم تو مجازی هم شماها هی میپرین به پروبال ما 

خب الان ما چیکار کنیم که محجبه ها خوشگلن؟؟؟خب به ما چه

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
چرا لخت هارو دوس دارین همش دخترای محجبه خیلی خوشگلی هم هستن

سلیقمونه چ ربطی داره اخه؟

حالا الان چادر کن سر این باز فرقی تو اصل ماجرا نداره بحث سر قیافشه

چیو ب چی ربط دادی

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

نظر شما اینه ولی مثلا مژده لواسانی خیلی خوش پوش و موقر هست بعدشم خوشگل بودن مهم نیس باید برای همسرت ...

اهاا بگو پس میترسی شوهرت بقول خودت همین لوختیارو به شما ترجیح یده

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
حالا نظر خودت چیهاگه بگی خوشگله میشی اقدس به توان ۲🤪

خوشگله

عیب نداره بشم

فقط منو با الویه اشتباه نگیرید ما تر تمیز تر کار میکنیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مسابقه رو کار نذارم اسی گف دختره خوشگله گفتم محجبه ها هم خوشگلن

انگار بگن این ماشین خوشگله

تو بگی اون درخت هم خوشگله

میفهمم چی میگی ولی ربطی به هم ندارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
2810