2777
2789
عنوان

امشب میخوام داستان زندگیم رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 44 پست

من بخاطر مشکلم تو هر رابطه ای ب قصد ازدواج یا آشنایی میرفتم طرف بعد ۲ یا ۳ ماه تموم میکرد و دیگه کم کم ناامید شدم از ازدواج الان ک دارم این متن رو مینویسم
من لیسانس زبان دارم مدرس زبانم و کسی اومده تو زندگیم ک خیلی بشدت مهربونه و بخشی از داستان منو میدونه تقریبا میشه گفت بیشتر مشکلاتمو میدونه و خیلی دوستم داره اونم زندگی سختی داشته و تقریبا دردای یکسانی رو کشیدیم من غلبه کردم ب مشکل روحیم و موهام بسیار زیبا شده ولی اما هنوز تو محیط استرس زای خونواده امم ک پدرم بازم هنوز کثافت کاریاشو انجام میده پنهونی همین الانم بخاطر عصبانیتش ی لیوان استیل پرت کرد سمتم و دستم کبود شد عادتشه هر وقت عصبی میشه سر ما خالی میکنه دعا کنید کسی ک دوسم داره کارش سریعتر اوکی شه کار داره اما پدرم نمیپذیره حتما باید کار دهن پرکنی باشه و اونم بنده خدا داره تلاش میکنه

من متأسفانه هنوز اضافه وزن دارم و دلم میخواد پایینش بیارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی بمیرم برات ..

متاسفانه چیزی که از اقوام دیدم ، مردای خیانت کارو هوس باز به دختراشون خیلی گیر میدن و ترس از نگاه ناپاک حرومزاده ای مثل خودشون رو دارن

امیدوارم توی زندگی الان و آینده تموم غم و غصه قدیمت برطرف شه ، امیداورم خدا دلتو روشن کنه ، خدا هواتو داشته باشه و همه جوره خوشبخت باشی

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
من بخاطر مشکلم تو هر رابطه ای ب قصد ازدواج یا آشنایی میرفتم طرف بعد ۲ یا ۳ ماه تموم میکرد و دیگه کم ...

خوشمال شدم برات ، انشالله کارش درست شه و برسید بهم

اضافه وزن و ولش بابااا مهم دل و روحیه خودته ، بهتر که شدی برو سراغ ورزش و باشگاه دی زیادی خودتو اذیت نکن 

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤

دعا کنید واسم برای اینکه برم‌سر خونه زندگیم و زندگی با آرامشی رو شروع کنم من هنوزم اینگه ی روزم آروم بگذره برام معجزه اس وقتی دانشگاه بودم یا التن سرکارم‌حالم خوبه اما وقتی برمیگردم خونه انگار در جهنم بروم باز شده خونه ای ک باید منبع آرامش من باشه منبع استرس منه الان خونه ک بابام درست کرده چند صد متره شبیه قصره اما من منتظرم کار عشقم جور شه بریم سرخونه زنزوگیمون عشقم خونه امون نقلیهه خوبه واسه شروع مهم عشق و محبته و اینکه‌خونه هم‌برامونه و رهنو اینا‌ نمیدیم
پدرم هموز اخلاقیاتش و خیانتاشو داره بچه ها ببینید من بحدی رسیده بودم ک تمام‌لباسام رو مشکی میخریدم ک گیر نده ی بار ب خودم اومدم دیدم عین‌پیرزا شدم روحیه ام‌افتضاح باخته شده و پدرم با دختر رفیق ریخته بودن تو هم و اون دختره ب فکر پول پدرم بود و تو‌گوش پدرم‌میخوند و پدرم هر روزمون رو جهنمتر از دیروزمون میکرد

خوشمال شدم برات ، انشالله کارش درست شه و برسید بهماضافه وزن و ولش بابااا مهم دل و روحیه خودته ، بهتر ...

انشالله جونم دعا کنید واسمون

میدونی من انقد حالم بد میشه شبا کابوس میبینم دیشب ساعت نزدیکای ۴ کابوس دیدم بعد هراسون بیدار شدم بهش زنگ زدم آرومم کرد و کاری کردی بخوابم

باشگاه نمیتونم برم ی بار مامانم بهش گفت وزن دخترت بالاس بزار بره باشگاه گفت هر وقت ازدواج کرد بره کلا آدم بی منطقیه بابام