2777
2789
عنوان

امشب میخوام داستان زندگیم رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از صمیم قلبم امیدوارم خوشبخت بشی 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
قربونت برم انشاللهانشالله خوشبختی هممون

سلامت باشی گلم

مرسی عزیزم انشالله

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
قربونت مرسی انشالله گلمانشالله خدا هم‌تو رو ب آرزوهای قشنگت برسونه

عزیزم فکرکنم قبلا یه تاپیک زده بودی از رفتار پدرت درست یا نه

میگفتی کتکم میزد بعد نمیذاشت گریه کنم!؟

چندسال پیش خوندم

یاقمر بنی هاشم...
الهی بمیرم برات ..متاسفانه چیزی که از اقوام دیدم ، مردای خیانت کارو هوس باز به دختراشون خیلی گیر مید ...

قربونت برم انشالله هر چی از خدا بخوای بهترینشو بهت بده و بصلاح و خیرت باشه

ممنونم بابت دعای قشنگت

عزیزم فکرکنم قبلا یه تاپیک زده بودی از رفتار پدرت درست یا نهمیگفتی کتکم میزد بعد نمیذاشت گریه کنم!؟چ ...

چنتا تاپیک قبلی گفتم فک کنم مال ی ماه پیش بود صندلی سنگین رو بلند کرد انداخت روم و کمر و دستم آسیب دید متاسفانه 

اون لحظه عین دیونه ها شدم و زنگ زدم عشقم و گریه میکردم و تا ۳ روز حرف نمیزدم فقط میدونست حالم بده و آخر بهش گقتم و تا ی هفته ی روان درمانا کنارم بود تا حالم بهتر شد

چنتا تاپیک قبلی گفتم فک کنم مال ی ماه پیش بود صندلی سنگین رو بلند کرد انداخت روم و کمر و دستم آسیب د ...

انشاءالله مشکلت حل بشه 

ولی من خاطره بچگیت رو خونده بودم احتمالا 

حالام مهم نیست ولش کن گلم😊🌹

یاقمر بنی هاشم...

عزیزم  متاسفم 😔

ولی حالا که یه مرد خوب مسیر راهت قرار گرفته براش بجنگ

تو گوگل رژیم تو خونه رو پیدا کن و کم کم وزنت رو پایین بیار

در مورد اخلاق پدر یا زندگی پر سختت زیاد پیش نامزدت حرف نزن

بعدها شاید  احتمال تو سر خوردنت باشه

اگه میتونی تراپی برو یا اگه پدرتون نمیزارن با ۱۴۸۰ حرف بزن

ارتباطت رو با خدا بیشتر کن و هر روز چند ایه قران بخون واسه آرامش خیلی موثره

در نهایت  خوشبختی تمام دختران سرزمینم را آرزومندم

برو ته و‌ توی خونه رو در بیار یه جوری که ببینی سند به نام کیه!

ببین واقعا مال خودشه ؟ یا به نام یکی دیگه اس.

بعدشم قشنگ فکر‌کن که از چاله نیفتی تو چاه. درسته شرایطت خونه بابات سخته ولی درست فکر‌کن که زندکی بعدیت آرامش بیشتری داشته باشی.