2777
2789

معنی تقریبیش اینجوریه :

میگفتم دل داری(عاشقی و یاری)نمیکنم 

همینجوری زندگیم خوبه و خوشم

تا روزی که دستمو گرفتی 

زندگیم رو زیر و رو (میشه گفت تو مایه های متحول و عوض) کردی 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معنی تقریبیش اینجوریه :میگفتم دل داری(عاشقی و یاری)نمیکنم همینجوری زندگیم خوبه و خوشمتا روزی که دستم ...

😍مرسییی عزیزم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
😍مرسییی عزیزم

خواهش میکنم گلم 🥰🫂❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

عزیزم تو کورد سورانی؟

بله گلم

افرررین ده مدله من اینجا از ی دوستی چند تا جمله عامیانه یاد گرفتم ب دوست دیگم گفتم اون متوجه نمیشد😐

آره دقیقا 👍باور کن گاهی فارسی حرف بزنیم راحتتریم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
الان یعنی حتی یه کلمه هم متوجه نشدین از این جملات؟من شنیدم سورانی سنگین ترین نوع زبان کوردی هست

چند تا از کلماتش مشترک هست اما شاید معنی دقیقش متفاوت باشه مثلا توی این شعر گفته بود ته‌زانم‌ 

تزان‌ توی گویش ما به خواب رفتن پا و دست یا سوزن سوزن شدن میگن ولی توی گویش اونها توی عبارت های عاشقانه برای عمق عشق و احساسه

آره سورانی یکی از سخت ها و پرکاربردهای‌ کوردی محسوب میشه 

آره متعاسفانه الان دو نفر از شهر های مختلف با هم حرف بزنن حرفای همو کامل نمیفهمن میشه بپرسم اهل کج ...

آره فهم کلمات‌ سخته

کرمانشاه هستم

چند تا از کلماتش مشترک هست اما شاید معنی دقیقش متفاوت باشه مثلا توی این شعر گفته بود ته‌زانم‌ تزان‌ ...

خیلی قشنگه

هم زبانش هم مردمانش

من دوست کورد خیلی دارم و متاسفانه هنوز یکی دو کلمه بیشتر بلد نیستم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خودمم کوردم ولی کورد های شما رو خیلی دوست دارم 😍🥹

شما کورد کجایید عزیزم؟ 

لطف دارید😍❤️❤️

خیلی قشنگههم زبانش هم مردمانشمن دوست کورد خیلی دارم و متاسفانه هنوز یکی دو کلمه بیشتر بلد نیستم

عزیزم😍شما لطف داری 😘🥰

چند تا کلمه میگم قربون صدقه های رایج هستن 

باوان (باو‌ یعنی پدر و باوان یعنی پدران و اجداد به معنی خانه پدری و زادگاه و اصل و نصب هم هست )

دردت وه کولم (یعنی دردت روی شانه و کولم باشه و مثل یک بار به دوش میکشم)

قلبم وه نذرت (یعنی قلبم نذر و قربانی تو بشه)

هناسم( هناس یعنی نفس گاهی به معنی آه کشیدن هم هست)

هر چی کَس (یعنی به جای همه کسمی)

گِشت کس(همه کس)

قوربانت‌ بوم(قربونت بشم)

نازارگم(نازار به کسی میگن که دوست داشتنیه و نازش خریدار داره)

شمامه(دیدی فارس ها میگن چه چه هلویی چه جیگری ما میگیم شمامه که اسم یه میوه‌ست )

بالابرزگم‌ (بالا بلند من)

عزیزم😍شما لطف داری 😘🥰چند تا کلمه میگم قربون صدقه های رایج هستن باوان (باو‌ یعنی پدر و باوان یعنی ...

ای جانم

کسیو میشناختم میگفت قلبت وه قلبم

این خیلی تو ذهنم مونده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من کورد کرمانشاه ام قربونتتو اهل کجایی؟

😍😍 حدس میزدم😁 ..خوشبختم

من کورد آذربایجان غربی