2777
2789
عزیزم این سورانیه من کوردم ولی سورانی نیستم منم میخوام سورانی یاد بگیرم

خیلی خیلی سخته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐 چ ربطی داره مگ هرچی کوردیه مال اونه؟

شوخی کردم جدی نگیر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بهش بگو بابا برای کی عکس میفرستی این زبان کوردستانی

والا من کلا باید دور دوستامو خط بکشم 

اینا بهشون میگی ی زبون یادت بدن بعدش میرن امتحان ایلتس میگیرن😐😐😐

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
این زبان سورانیه و یکم سخت ترهمنم فقط یکم بلدم

آره متاسفانه سخته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزانی که کردستانی هستین یا سورانی بلدین براش ترجمه کنین

چه گیری افتادیم از دست این زبان کوردی همه از  قوم کُرد هستیم ولی گویش همدیگه رو کامل نمیفهمیم😐😂

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
عزیزانی که کردستانی هستین یا سورانی بلدین براش ترجمه کنینچه گیری افتادیم از دست این زبان کوردی همه ا ...

افرررین 

ده مدله 

من اینجا از ی دوستی چند تا جمله عامیانه یاد گرفتم 

ب دوست دیگم گفتم 

اون متوجه نمیشد😐

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
عزیزانی که کردستانی هستین یا سورانی بلدین براش ترجمه کنینچه گیری افتادیم از دست این زبان کوردی همه ا ...

الان یعنی حتی یه کلمه هم متوجه نشدین از این جملات؟

من شنیدم سورانی سنگین ترین نوع زبان کوردی هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

آره متعاسفانه الان دو  نفر از شهر  های مختلف با هم حرف بزنن حرفای همو کامل نمیفهمن 

میشه بپرسم اهل کجایین؟

همیشه آخر حرفام 🧀 میزارم پس نگید چرا

آره ولی یکی دو کلمه بلدم چون دوستم سورانیه بعضی موقع ها بهش میگم سلاو چونیت بشی؟ کم بلدم

همینم خوبه