2777
2789
عنوان

نامزدی که میگه ارایش نکن بیرون نرو

160 بازدید | 16 پست

بچه ها من دختر نسبتا ازادی بودم ولی این پسره میگه که تو نباید ارایش کنی میری بیرون باید اجازه بگیری بعد وقتیم میگه برو باید یساعته برگردی

دیروز رفتم بیرون پشت سرهم پیام میدع کجای؟گفتم میزاری راحت باشم یا ن حالا چنان ناراحت شدع و قیافه گرفته

باید چطوز با این ادم رفتار کنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

سیفون راکشیده و خودرا نجات دهید

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

تمومش کن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سیفون راکشیده و خودرا نجات دهید

😂😂

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

باهاش صحبت کن 

بگو اگر بخوام برم بیرون فقط اطلاع میدم (باید هم دو طرفه باشه)از روی احترام و ارزش قائل بودن 

اما دیگه هر چی دلم بخواد بیرون میرم 

ارایش هم از اول همین دیده دیگه پس جای حرفی نمیمونه 

قبول کرد کرد نکرد هم کات 

این ادم دو روز دیگه گیر میده با فلانی هم حرف نزن،اینستا هم نداشته باش و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

باتوجه ب امضات اخرش خودتو نابود میکنی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
باهاش صحبت کن بگو اگر بخوام برم بیرون فقط اطلاع میدم (باید هم دو طرفه باشه)از روی احترام و ارزش قائل ...

بهش گفتم اینارو

میگ این چیزایی ک تو میگی احترام و این حرفا نیست بی غیرتیه من بیغیرت نیستم نمیتونم

باتوجه ب امضات اخرش خودتو نابود میکنی

چرا چطور

بهش گفتم اینارومیگ این چیزایی ک تو میگی احترام و این حرفا نیست بی غیرتیه من بیغیرت نیستم نمیتونم

بگو تو باغیرت نیستی که 

تو تعصبی هستی و باید خودتو و فکرت رو درمان کنی 

جدا شو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
شوهر منم همین بود بیچا م کرد الان ۴۱ سالمه دیگه حالی نداره ولی خورم جایی نمیرم پوسیدم کجا دارم برم د ...

یعنی هیچوقت درست نشد این اخلاقش؟

واقعا میخوای با همچین آدمی بری زیر یه سقف؟

دکمه اش رو بزن و بگو خدافظ

الان اینجوری دخالت میکنه وعین زنها قهر میکنه ،فردا تو خونه خودتون تا بگی بالا چشمت ابروعه اول یه دعوا راه نیندازه و بعدشم میره خونه ننه اش قهر🫤

بعدشم آرایش کردن یه کار زنونه است و اصلا به مردها ربطی نداره 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چرا چطور

بخونش

نامزد اخلاق نظامی هارو دارع