2777
2789
عنوان

به این زیبایی نمیشه 🍀عکس

451 بازدید | 21 پست

چند دقیقه پیش توی جاده که بودم خورشید طلوع کرد..یادمون نره اگه تاریکی شب نباشه هیچ وقت طلوع خورشید به این زیبایی نمیشه و حتی معنایی نداره..زندگی هم همینه اگه سختی و رنجی داریم قطعا برای معنا بخشیدن و سعادت و خوشبختی زندگی خودمونن...فقط کافیه با صبر زندگی کنیم تا همیشه در شادی و آرامش باشیم...

فَلَا تَعْلَمُ نَفْسٌ مَا أُخْفِيَ لَهُمْ مِنْ قُرَّةِ أَعْيُنٍ جَزَاءً بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ....
هیچکس نمیداند که برایش چه چیزهایی پنهان کرده‌ایم....چیزهایی که اَز دیدن آن اَشکِ چشمانشان اَز شدتِ شادی در چشم حَلقه میزند و می‌چکد...

چ خوشششگللللل:))))))❤️

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا کی منتظر باشیم ..🥺

وقتی صبور باشیم دیگه زمان برامون معنی نداره...مثل وقتی که یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و اگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ
برای هر اتفاقی وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

قربون خدا برم چقدر قشنگه :)))

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid