2777
2789
عنوان

دخترم همش ناحیه خصوصیش رو می‌ماله روی زمین دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 47 پست
اینجا بعضی مامانا اینطوری بود بچه شون سرگرمش کن روش داد نزن سریع حواسشو پرت کن درست میشع

انقدر سعی کردم حواسش رو پرت کنم و بی فایده بود دیگه خسته شدم مستقیم دعواش میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان فقط یه سوال من موقع شستن دخترم خیلی استرس دارم میگم نکنه دست میکشم حس رو درک کنه و خودش تکرار کنه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

دختر منم همسن دختر شماست ، بادست تو ناف کردنش روانیم کرده ولش میکنی دستش تو نافشه ، روزی هزار بار میگم کاش اون روزی که داشتم اسم اعضای بدنشو بهش یاد میدادم کلا نافو فاکتور میگرفتم ، چند روز پیش دیگه قاطی کردم گفتم دیگه حق نداری دست تو نافت بکنی ، دیدم غیبش زد نمیدونم از کجا رفت چسب پهن پیدا کرد اورد اشاره میکرد به نافش یعنی بزن روش ،فکر کنم خودشم دیگه نمیخواد ولی نمیتونه جلو خودشو بگیره 😂😂 تو دلم داشتم از خنده روده بر میشدم 

نه نترس اونی که توی نت دیدید نیست، واقعیتش همین موضوع را من توی یه کتاب روانشناسی عمومی خوندم، این به خاطر یه مشکلی بود که مطمینم اونی که توی نت زده نیست، کاش یادم بود بهتون میگفتم.

میدونم نتونستم درست راهنماییتون کنم ولی اینو‌بهتون گفتم که ربطی به اون موضوع نداره. درمانش هم اسون بود

مبترسم بمونه روش تا بزرگسالی انجام بده

سلام عزیزم نه نترس از سرش میفته دخترتون نه انگل داره نه عفونت نه صحنه ای دیده نه چیزی شنیدی فقط یه موقع این حسو پیدا کرده حالا یا سوار دوچرخه بوده یا هر چیز این مدلی فقط باید 24 ساعت حواست بهش باشه تا از سرش بیفته

سلام عزیزم نه نترس از سرش میفته دخترتون نه انگل داره نه عفونت نه صحنه ای دیده نه چیزی شنیدی فقط یه م ...

من فکر میکنم بخاطر اینه که بعد از اینکه تو دستشویی میشورمش و میخوام پوشک ببندم پارچه ی خشک کن رو روی بدنش فشار دادم 

چون اوایل که خودش رو می‌مالید میگفت دارم خشک میکنم!

من بعد از اون خیلی حواسم هست پارچه روی بدنش نکشم

ولی از سرش نمیفته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
2810