2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21120 بازدید | 4536 پست
وای مرسی😍دارم ازشون برم بزنم

یه روش دیگه هم هست یکم علمی نیست ولی افراد مسن روی موثر بودنش مصر هستن به دستگیره در بیرونی که سرد شده یا ظرف مسی بزنین تبخال رو البته من شنیدم نمیدونم چقدر موثر هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام بچه ها😍🥰حالتون خوبه؟ به یادِ زمان گذشته همه رو تگ کنم😍😁@mary2772 @آویشونم @دلبررر @ریحان ...

سلااااام عزیزدلم خوبی😍😍😍😍

وای وای این کاربریت ❤️❤️❤️🥹🥹🥹🥹

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب که نه نیستمخودت چطوری

عه واااا ننه نهههه 

باید خوب باشی 

عرض به حضورت 

من چند روز مریض و گلو درد الان بهترم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام آوی خانم چطوری شکم گنده 😜

واااااای سلام مریمییییی چقدردل به دل راه داره بخدا دیروز میخواستم خصوصی بهت پیام بدم نمیدونم چیشد یادم رفت😐😂🤦‍♀️ خوبم مرسی تو چطوری بچه ها خوبن؟آوا خانم بزرگ شده؟زورش رسیده داداششو بزنه یا نه😝