2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20973 بازدید | 4510 پست
بچا میدونستید تفلد چویی🤌@mary2772

وااای 🥲دستت طلا گفتی 🤩

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب بخیر خوابم میاد والی تگ میکردم بقیه رو

شبت بخیر عزیزم الان خودم به بچها میگم 🤩💟😘

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

🌻❤️امروز، زمین یک دور دیگر به دور خورشید را به افتخار تو تمام کرده. امیدوارم سال جدیدت🌻 ❤️پر از ماجراهایی باشه که هرگز فراموش نکنی❤️🌻. جایی برای تو در قلب من💕🌻 همیشه وجود داره🌻❤️. سالروز تولدت فرصتی است❤️ برای جشن گرفتن تو، نه تنها به عنوان دوست، بلکه به عنوان یک الهام بخش واقعی.💟❤️🌻💕

@mary2772    

نه منکه گفتم بیار اما میگم دیگه نمیگم نترس😆

دلمو قرص کردی تگت کنم خیالم تخته 😅😂😂

@دختران_تابستان@لیلا_۷۰   @آویشونم    

@مامان،مهدیار2   @_maaahiiiiioajوااای ننه پس کی تگ میشی😪

سلام دوستان تولد @mary2772   هستش 💟❤️

@دختران_تابستان‍ @لیلا_۷۰ @آویشونم @مامان،مهدیار2 @_maaahiiiiioajوااای ننه پس کی تگ میشی😪سلام دو ...

@دختران_تابستان    

@دلمور    

سلام کیان خوبی؟؟

یه کاربر نگار بودااا بچه همش سردش بود یادته؟؟

سراغی ازش داری 

2810