2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

1078 بازدید | 20 پست

تو رو خدا کمکم کنید از صبح دیونه شدم آنقدر که دخترم بالا نیاره چی کار کنم

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.

خانم شیر که بهش میده باید یه ربع بیست دقیقه بچه رو بطور صاف بگیری نه بخابونی نه به پهلو بذاری.بهتر میشه.امتحان که.کم کم بهش شیر بده.صاف گرفتن منظورم این تو اغوشتون صاف بگیرینش

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دکتر پدي لاکت داده همشم میخواد شیر بخوره وقتيم میخوره بالا مياره نمیدونم دیگه دیونه شدم 

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.

دکتر گریپ ميچر داده اونم میخوره یعنی ندم

آره دکتر پدي لاکت داده همشم میخواد شیر بخوره وقتيم میخوره بالا مياره نمیدونم دیگه دیونه شدم 

پدی لاکت😩 

با پدی لاکت ک تنها خوب نمیشه. 

من دخترم روزی بیس بار بالا میاورد بلا استثنا تا شیر میخورد شیرو صاف بالا میاورد. داغوون بود بچم. 

شربت موتیلیوم و قرص نکسیوم 20.  و شیرخشک مخصوص رفلاکس واسش دکتر تجویز کرد کم کم بالا اوردناش کم شد و خداروشکر شش ماهش ک شد دیگه بالا نیاورد 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

فردا ببرم دکتر دوباره آخه میگن رانيتيدين دکتر میده که بعضيا میگن بده

قرص برای نوزاد بد نيست

عزیزم قرص واسه بچه ات بد نیست اینکه هر دقیقه شیر رو با اسید معده اش بالا بیاره و تموم جای ریه و گلوش بسوزه و خدای نکرده فردا مشکلاتی از قبیل آسم و ... بگیره واسه اش بده پس حتما بچه رو ببر دکتر و داروها شو سر وقت بده. ببخش تند حرف زدم آخه پسر منم دقیقا همینطور بوده میدونم اون طفل معصوم چی میکشه

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
قرص برای نوزاد بد نيست

ن اصلا.  واقعا داروهاش خوب بود 

دکتر گفت قرصشو یک پنجم بدم یعنی خییییلی کم تو یه میل اب جوش سرد شده حل کنم بدم. 

رانیتیدینم بد نیس ولی ایرانیه. داروهایی ک من دادم خارجی بود 

عزیزم قرص واسه بچه ات بد نیست اینکه هر دقیقه شیر رو با اسید معده اش بالا بیاره و تموم جای ریه و گلوش ...

اره دوستم منم دلم ب حال دخترم میسوخت میدیدم دل و رودش بالا میاد 

ببین برای تجویز هر دارو برای هر بیماری محسناتش در مقابل مضراتش سنجیده میشه. وقتی پزشک یک دارویی رو تجویز میکنه قطعا آگاهه که داره چی کار می کنه. هرررر دارویی بالاخره یک سری عوارض داره ولی آیا شما صرفاً به خاطر عوارضش دارو مصرف نمی کنید یا مصرف می کنید و مشکلتون رو رفع می کنید؟!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
2810