2777
2789
عنوان

دعا باطل کردم بیاین😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 137 پست
همین کارو ک من گفتم انجام بدین یه گوشه از خونه رو نجس کنین دعا خیلی زود باطل میشه حرف اینایی که میگن ...

توروخدا من روهم راهنمایی کن چطور بفهمیم کسی دعا کرده ب طرز عجیبی مشتری هام کم شده درحالی ک ماه قبل وقت خاروندن تداشتم.البته من مطمعن نیسم کسی انقدر بیکاربوده ک بیاد دعا کنه شاید چشمی چیزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله متاسفانه

ببین خب درسته هرکسه دیگه ای جای شما بود بدش میومد پدرش خرج بچه های یه مرد دیگه رو بده ولی خب رفته زن بیوه گرفته اونم با چهارتا بچه اینکه داره ۱۰ میلیون میده شما ۱۰ میلیونم اونا عدالت برقراره دیگه تازه شما دو نفریت اونا پنج نفر

ولی اینکه رفته دعا کرده واقعا خجالت اوره هدفش چیبوده😑

باید خداروشکر کنه پدرت بچه هاشو گردن گرفته

من از پیج Yaldafallیاد گرفتم خدا خیرش بده رایگان همه رو توضیح داده تو پیج هایلایت شمع تراپی و ببین

من شمع تراپی دادم یکی بکنه برام ،،حالا هم تک نیت

گرفتم گفت واسه یکی که میشناسم دعا گرفتن،میخوام

دقیقا همون دعا باطل بشه،،پس اینم سمع تراپی انجام

بدم گلم

واقعا؟ یعنی جیششرو بریزم تو یه ظرف بعد بپاشم ۴طرف خونه خب اینطوری که همه جا نجس میشه

اره دیگ

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
همین کارو ک من گفتم انجام بدین یه گوشه از خونه رو نجس کنین دعا خیلی زود باطل میشه حرف اینایی که میگن ...

مرسیی

فقط میگفتن یچیزیه که همش هم تمدید میشه...

نمیدونم تو خونس

نمیدونم یچیزی مث روغنه

نمیدونم خورونده به طرف

هرچیه که خیلی زندگیمون رو زده بهم

- خانه ام ابریست اما ، در خیالِ روزهای روشنم:))
تو برای خودت چی کار کردی ریختی تو شامپوت؟والا ما دعا پیدا کردیم همسایه ام دیده کسی اومده آب ریخته رف ...

من برای خودم کاری نکردم کسی ک واسه من دعا نمینویسه فهمیدم زن بابام واسه بابام دعا نوشته واسه خرجی و پول و.. دمپایی بابامو نجسی کردم  دقیقا هم متوجه شدم که دعا باطل شد الان عین موش و گربه افتاده بودن ب جون هم درحالی که ۵ دقیقه قبل این کارم دل میدادم قلوهه میگرفتن ... اگه حس می‌کنین واسه خودتون دعا نوشتن یکم گوشه خونه رو نجس کنین خیلی کم چون در این صورت دعا زود باطل میشه 

من شمع تراپی دادم یکی بکنه برام ،،حالا هم تک نیتگرفتم گفت واسه یکی که میشناسم دعا گرفتن،میخوامدقیقا ...

شمع تراپی و خودت انجام بدی خیلی بهتره 

مطمعنی که درست انجام میدی خیالت راحته 

اگ فک میکنی برای خودت دعا گرفتن برای خودت انجام بده اگه برای کسی  

با اسم اون و برای اون انجام بده

همانا پس از هرسختی آسانی است💚