2777
2789
عنوان

شوهرم انقد کتکم زده نمیتونم بخدا بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 98 پست

بابات یه چیزی تو عصبانیت گفته مگه میشه اسم شما رو حذف کنه

اگه بچه نداری و این آدم همینی هست که تعریفش کردی یه فکری به حال خودت بکن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه صاحب بچه بشی هیچی درست نمیشه فقط تو دعوا بچه ات رو ازت جدا میکنه و نابودت میکنهپدرت خواسته تهدید ...

بخدا دست خودم نیست چرا باور نمیکنین بقران با تک تک حرفاتون دارم اشک می ریزم همه کاربرا.. دارم روانی میشم

خواهش میکنم قسم  میدمت هرکار میکنی ازین آدم بچه نیار جز خودت یکی دیگه رو هم بدبخت نکن پدرت درست گفته این آدم درست بشو نیست.. غلط کرده هرکی گفته بچه بیاد همه چیز بهتر میشه اگه طرفت نااهل باشه هیچی تغییرش نمیده بچه فقط عذاب بیشتره یه بی گناه رو قربانی نکن

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
۳۰ من ۲۰

بمیرم واست

تو رو خدا نمون توی این زندگی،شوهرت نه الان ادمه ،نه بعد از این

برو پزشک قانونی ولسه کتکها پرونده تشکیل بده،مهریه ات رو بذار اجرا

با یه وکیل مشورت کن

چرا به پای این گاو موندی جون تو وردار برو طلاق بگیر تا کی میخوای کتک بخوری و باهاش بمونی اگه این بذاره زنده بمونی

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

هیچ حرفی و نصیحتی برات ندارم

آدمایی مث شمارو فقط زمان درست میکنه

ده سال دیگه ک حسابی جسم و روحت نابود شد ب خودت میای

فقط امیدوارم اون موقع بچه نداشته باشی

مردا همینقدر بی جنبه هستن.حتی بهترینشون

همه مون چوب محبت زیادی و وابستگی ب شوهر رو خوردیم

زنی زرنگ و عاقله ک زود ب خودش بیادو خودشو جمع و جور کنه 

او در بر و ایام به کام است...
نه بابا مشکل داریم خدا یه چیزی میدونه بچه نمیده

اصلاا اصلااااااا نیار ازت خواهش میکنم.... الان یواشکی زنگ بزن به بابات بگو شرایطتو 

بهت قول میدم کمکت میکنن پدر مادر هزاران بار میتونن بچشونو ببخشن 

بگو شوهرت کتکت زده بگو بیان دنبالت بخدا میان مطمئنم

یبار تلاش کن داد و بیداد کن ازت خودت دفاع کن تا آخر عمر راحتی

تاپیکام همش بچست میگم شاید با بچه درست شه چون من جایی ندارم درومده دیروز به من میگه من دیگه قید بچه ...

با بچه بدتر میشه 

فامیل ما شوهرش همینقدر گستاخ بود مدام دعوا فحش ب خانواده .. بچه دار شد ک یارو بتمرگه دوتا بچه تازه.. نتمرگید ک هیچ از خونه هم انداختنش بیرون الآنم در حال جدایی هستن بچه ها هم بیچاره ها اینور اونور 

نوشته هامو خوب بخونید بعد راهنماییم کنید خیلیاتون نخونید بعد یه چیزی میگید که من باز مجبورم حرف های ...

درسته بابات دیگه قبول نمیکنه که طلاق بگیری .برو به پاش بیفت مطمعن باش دلم نرم میشه.درسته بهش وابسته هستی دوسش داری ولی به چه قیمتی به قیمت نابود شدنت !!!مطمعن باش طلاق بگیری کم کم ازش سرد میشی فقط برو 

تاپیکام همش بچست میگم شاید با بچه درست شه چون من جایی ندارم درومده دیروز به من میگه من دیگه قید بچه ...

با بچه درست نمیشه،ففط جای اینگه تورو بزنه جفتتون رو میزنه هم تو هم بچه ات، خدا وکیلی یه موجود بدبخت رو به این دنیا نیار با این شبه ادم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
بمیرم واستتو رو خدا نمون توی این زندگی،شوهرت نه الان ادمه ،نه بعد از اینبرو پزشک قانونی ولسه کتکها پ ...

بهترین راهکار همینه 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
خانوادم قبولم نمیکنن میگن میخواسته همون دفعه بمونی ما آبرو داریم برو فقط

یعنی چی که قبول نمیکنن 

اگه راهی نداری پس بشین زندگی کن فقط اخلاقش رو میدونی دیگه جری نکنش هر چند به نظرم تعادل ندارن باز میزنت سر هیچی 

جایی هم بدون شوهرت نرو 

خانواده ای که قید تو رو میزنن میگن ابرو داریم فایده نداره وقتی حمایتی ازت نمیکنن مجبوری تو سری بخوری تو هم قید این خانواده رو بزن پس 

ناچاری دیگه زندگیت رو بکن پس بچه دارم نشو 

چرا به پای این گاو موندی جون تو وردار برو طلاق بگیر تا کی میخوای کتک بخوری و باهاش بمونی اگه این بذا ...

پدرم قبولم نمیکنه دیگه ۲ ۳ بار‌ به شوخی شوخی اسم طلاق آوردم گفت حتی اسمشم نیار میکشم خودمو من آبرو دارم چند باره داری این کارو با من میکنی میای خودتم میری😔💔

2810