2777
2789
عنوان

شوهرم انقد کتکم زده نمیتونم بخدا بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 98 پست
مادر من همسن شماست یاد خانوادم میوفتم گریه میکنم میگم چه بدی در حقش کردن مگه دلم تو شهر غریب خونه .. ...

راه پس نداری عزیزم ،ولی راه پیش داری

ده سال دیگه تازه ۳۰ سالته

همین امشب دلت رو یکی کن،با خانوادت صحبت کن،با یه وکیل خوبم مشورت کن و جدا شو از این عوضی

توی این منجلاب موندن اشتباه ترین کاری هست که میتونی توو زندگیت بکنی

یه پایان تلخ ،بهتر از یه تلخی بی پایانه

طلاق بگیر این مرد درست بشو نیست فردا پس فردا جودی میزننت ناقص میشی شانس بیاری قطع نخاع نشی آخرش هم هوو میاره سرت .مطمئن باش بجه هم بیاری اونم میشه کیسه بوکس آقا.  همین الان زنگ بزن به پدرت براش تعریف کن مطمئن باش پدرت پشتت و میگیره اون موقع پدرت از اعصبانیت یه چی گفته . طلاق تو بگیر درستو بخون زندگیت بساز . برو دنبال چیزی که لایقشی نه این که کیس بوکس شوهرت بشی . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی میکشی حقته باید بیشتر کتکت بزنه تا بیشتر التماسش کنی حس میکنم وقتی بت زور میگه  و کتکت میزنه روحت ارضا میشه وقتی میفتی دنبالش و خودتو حقیر میکنی خودت لذت میبری شوهرت بیماره خودتم بیماری . 

اره میدونم همین الانم میگه...میگه میگی طلاق میگیرم هااا ۱۰ روز بعد پشیمون میشی میگی میخوام برم آبروم ...

اسیری نداره خواهر من خدا عقل داده که ادم‌ خوب و بد رو تشخیص بده 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

پدرت حق داره،ازبس حمایتت کرده و زدی زیر همه چی غرورشو شکستی....زن باش ویک بار درست عمل کن

اول برو پیش روانپزشک ببین خودت چته که ازاین روانی نمیتونی بگذری بعد اقدام کن.

الان هم برو پزشک قانونی.

آدم نوکر ننه باباش میشه ولی تف تو صورت این مدل مردا نمیندازه.

ازحرفام ناراحت نشو دلم برات سوخت واقعا،همش بیست سالته چراباید عادت به کتک خوردن داشته باشی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
پدرت حق داره،ازبس حمایتت کرده و زدی زیر همه چی غرورشو شکستی....زن باش ویک بار درست عمل کناول برو پیش ...

قربونت برم ممنون بخاطر حرفات🧡یکم از اون موقع بهتر شده حرفام رو یکم گوش میده دوباره بهش فرصت دادم ببینم چی میشه