2777
2789

من هر چی بخرم مادرم غر میزنه. لباس این همه کمدت پره. .کفش برا بچه ت نخر چن تا کفش داره. فلان چیز نخر نخر. این گرونه گرفتی و.... . یعنی ی خرید رو کوفتت میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه 

من دائم به مامانم غر میزنم بسکه چیزای زیاد و گرون میخره و بعد مدتی رد میکنه میره 

و خداوند صاحب انتقام است...😎                                             گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

آره 

در واقع چون میشناسمش ناراحت نمیشم چون می دونم از روی دلسوزی میگه مثلا به برداشت خودش میخواد برای زندگی پس انداز کنیم و خرج بی خود نکنیم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
آره در واقع چون میشناسمش ناراحت نمیشم چون می دونم از روی دلسوزی میگه مثلا به برداشت خودش میخواد برای ...

آره هدفش همینه. چون طلا بگیرم غر نمیزنه. ولی من طلا میفروشم  

چ مامان خوبی. حالا شوهر خواهرم وضعش عالیه. بازم مامانم سر خواهرم غر میزنه

فدات اما چه فایده شوهرم خسیس هست باور میکنی حتی ب زن داداشم ک پزشکه میگه مهران وظیفه اش هست خرج تو رو بده تو پول ها تو پس انداز کنی برای خودت و مامان شما کار اشتباه میکنن چون مرد هرچی عادتش بدی همون جور عادت میکنه دیگه چطور توی ذاتش باشه خوب بودن ک از مردهای ایرانی بعیده اکثرا