2777
2789
عنوان

عکس لباس عروسم پست اول ببینید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 55646 بازدید | 236 پست
ببخشید نمیشد عکس گذاشت لینک گذاشتم

آستینا هم گشاده سایزش

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم که قشنگع😍😍

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
https://s8.uupload.ir/files/da9dd81d-c325-4111-bbd6-6f8d9a64a929_ynqt.jpeg

اسی مدل مورد علاقه من همینه 😑🤍😂

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
استین رو حذف کردم

پشتشم یه کاری بکن😁

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

واییییییی مرسیییی عزیزممم انشاله🥲🥲😍😍😘

🤩🤩🤍

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
اسی مدل مورد علاقه من همینه 😑🤍😂

عه جدی ؟ من اروپایی ساده دوست داشتم ولی چون مراسم های قبلیم ساده بودم اینو جوگیرانه انتخاب کردم حالا یکم پشیمونم گریه م گرفته 🙂

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد
https://s8.uupload.ir/files/66a4385b-7a0a-453c-b467-7339b7fa25a4_vkj.jpeg

ببین پشتش تو رقص یا وقتی داری راه میری با شوهرت بد وایمیسته