2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به خودش نمیرسه بعد ناراحت میشه شوهرش ادمو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 118957 بازدید | 358 پست
منم خیلی تعریفمو میکنن از سلیقه ام تو همه چی خانه داری مهمان داری و آشپزی قرارها جدیدا جاری دار بشم ...

مقصر ما نیسیم مقصر بی سیاستی بزرگتراست مثلا‌پیش جاریم بیش از حد از من تعریف میکنن اونم حساس میشه دوباره پیش من از یه جاری دیگم ب شدت تعریف میکنن از حانوم بودنش سازگار بودنش تو هرچیزی دیگیری رو با دیگری مقایسه میکنن ما الان یکی درمیون از هم متنفریم😐 در صورتی ک از خود اون جاری هیچ بدی ندیدیم

خواهر شوهرای منم لباسای قدیمی و کهنه میپوشند اصلا سلیقه ندارن نو هم صد سال یبار بخرند مدل پیر زنا میخرند بخدا تونیک میخرند که با لباس مادربزرگشون که نوه ش شوهر کرده فرقی نداره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم ولی رفتم مهمونی قرار بود همه جمع باشیم اینقدر رفت بهونه کرد تلفنی تا شوهرش نیاد آخرش وقت شام ...

شما متوجه ی نگاه هیز اون اقا نشدین چون نگاهش نمیکنین ولی همسرش قشنگ متوجه ی نگاه هیز ریز شوهرش هست و این دردناک

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
مقصر ما نیسیم مقصر بی سیاستی بزرگتراست مثلا‌پیش جاریم بیش از حد از من تعریف میکنن اونم حساس میشه دوب ...

اره شما راست میگی 

من درکل آدم حسودی نیستم جاری هم ندارم نمی‌دونم بعدا اخلاقی چجوری میشه ولی امیدوارم مادرشوهرش ی بارم ک شده آدم باشه 

این کاربری دست چند نفره 
سلام شما پودر کلاژن و واسه گونه استفاده کردی.؟کل بدنت چاق شد یا فقط گونه؟

خوردم آره. بنظرم ده درصد اثر داره .من بدنم متناسب نمیخوام چاق بشه . گونه میخواستم .چون میترسم ژل بزنم ...

انگار صورت یکم پرآب تر میشه .ولی خب اصولا من بعد ماسک صورت و آبرسان هم همین طراوت رو داشت پوستم .

گرون اش رو هم خریدم . نظرم اینه درکل که اثر نداره آنچنان 

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !
بعضیا نمیخوان بفهمن ظاهر مهمه .بقول یه پستی تو اینستا دیدم میگفت ظاهر مهمه آهو رو میخواستن بکشن امام ...

عزیزم اگ برات مقدروه تو جمع اونا باحجاب باش و ارایش نکن

حتما زیبا هستی روت حساسه

ثواب داره ب زندگیت برمیگرده خوبیت

اون بخاطر رفتار شوهرش ک مودیه تا جای ممکن شوهرشو جز سلام خشک چیزی نده تو ام با خواهرشوهرت معمولی باش ینی در نظر بگیر اون بخاطر همسرشعه ک مودی میشه  هرجور راحته بزار رفتار کنه تو معمولی باش باهاش نه سرد نگرم ک حدش و بدونه

خواهرشوهر منم همینجوره تا ما بریم خونه مادرشوهر شوهرشو سریع میبره بیرون منم یه بار سلام کردم نذاشت شوهرش جواب بده منم الان۴ساله بهش سلام نکردم که خیااااالش راحت باشه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
اره شما راست میگی من درکل آدم حسودی نیستم جاری هم ندارم نمی‌دونم بعدا اخلاقی چجوری میشه ولی امیدوارم ...

از من ب تو نصیحت جاری دار شدی هرچقدم ادم خوبی بود زیاد صمیمی نشو باهاش واقعا راست گفتن جاری و باجناق فامیل حساب نمیشن، ی حد و حدودی نگه دار ولی اصلا رفتارت با خانواده شوهرت تغیر نکنه ن بهتر شو ن بدتر، من بیشترین اذیتی ک از خانواده شوهرم دیدم سر همین تفاوت گذاشتناست انگار دست خودشون نیس ی برادرشوهر دارم مجرد اون عزیزدردونه خونست فک کن زن خیالی اونو هم میکوبن تو سر ما زنی ک هنوز وجود نداره معلوم نیس اصلا زن بگیره یا نه هردیقه میگن مشخصه فلانی زن باکلاس میگیره مام باید تمرین کنیم صدرصد زن اون مث شماها ساده نیست😐 پیشاپیش حتا میگن زن اون کارمنده صدرصد شاغله باید از الان ب فکر ی خونه خوب براش باشیم ازین صحبتا

مقصر ما نیسیم مقصر بی سیاستی بزرگتراست مثلا‌پیش جاریم بیش از حد از من تعریف میکنن اونم حساس میشه دوب ...

اون بی سیاستی نیست ب در میگن ک مثلا دیوار بشنوه اتفاقا همچیو خوب میدونن بزرگترا هیچ کس یاد نداده باشه زندگی خوب یادشون داده ادم کلا توام با بدجنسی اند

شما در جواب همسرت چی گفتی؟

چند روز قهر بودم و گریه کردم،بهش گفتم به خواهرم چشم داری که قسم جون دخترمو خورد که علاقه آیی بهش ندارم و فقط تو رابطه گفتم،یه هوس بود و از این حرفا،مرد خوبیه باهاش خوشبختم ولی😔

من همش میگم چیزی نباشه بینشون🥲گیجم...شوهرم خیلی پررو تشریف دارهاینو بگم تا تهشو در نیاره ول کن نیسم ...

وای چقد سمه😐

خداصبرت بده خواهر 

چقدبیشعوره تاحالاندیدم زن بره توجمع مردابشینه مشروب بخوره والا

کسی نیست جمعش کنه؟