2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به خودش نمیرسه بعد ناراحت میشه شوهرش ادمو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 118957 بازدید | 358 پست
بله ایشون تا روزی ۵۰۰ تا مرد لایکش نکنن آرامش نمی گیرهک و ن ش را از ایران بردههر روز به بهانه های ...

بله حق باشماس با این رفتارا دیگه درست نیست با همه انقدراحت بودن

اگه چندتاازمردای فامیل بی محلش میکردن حساب دستش میومد

مشکل اینجاس همه مرداهولن فورا تایکی نخ بده بهشون میگیرن ول کنشم نیستن

چقدر عقده ای و مریضه

بله واقعا موندم هدفش چیه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی به نظرم یه مدت دل به دلش بده حقیقتا با اینکه هیچ شناختی ندارم از خواهر شوهرت خیلی دلم گرفت میگم ...

اولا فقط خودم میفهمیدم بعد مادرش فهمید و بهش میگفت با من بره خرید و ...

بعد دیدم اون یکی خواهر شوهر کوچیکم هم مثلا شوهر این میاد میگفت بیا تو اتاق منو میخواست سرگرم کنه 

بعد شوهرم بهم گفت جلو شوهر این حجاب داشته باش 

جالب اینجاست فقط بامن و دختر خاله خودش اینجوری میکنه 

ب بقیه زنا کار نداره .

با دلش خیلی راه اومدم امشب دلم برا خودمم سوخت دیشب گفتم دلم درد میکنه تاپیک زدم .امشبم درد داشتم از ترسش سرپا مونده بودم نرم جلو شوهرش .یهو خسته شدم از اینکه ارامش ندارم حالم بد بود دوست داشتم برم پیش شوهرم راحت بشینم 

ن اینکه اضافی باشم

لطفا لایک نکن .ریپلای هم نکن وقتی برای تو چیزی ننوشتم !
چندتا خانم دلیلشو گفتن شما خودتو زدی به اون راه، احتمالا خودش. همسرش بخاطر بی حجابی شما نعذب هستن. ب ...

حجابم بیشتر از مانتو و شال باشه بنظر شما؟ 

یعنی ایراد ازمنه؟

ما تو فامیل دور یدونه داریم. از ایناییه که خیلی خودشو دوست داره و میگه هرطوری که هستم قشنگم و نچرال ...

بعضیا نمیخوان بفهمن ظاهر مهمه .

بقول یه پستی تو اینستا دیدم میگفت ظاهر مهمه 

آهو رو میخواستن بکشن امام میاد ضامنش میشه

گوسفند رو ولی سفارش میشه قربانی اش کنن .

خب حتما  خواهرشوهرت یه مساله ای داره با شوهرش تو بطن زندگیش نیستی که ...حدس میزنم حتما زیبا و جذاب هستی

شما که معلوم میشه فهمیده ای باهاش مدارا کن و وقتی باهاشون هستی پوشیده تر از همیشه باش و سعی کن کنارتر باشی .کم کم که حساسیتش رفع شد یک طوری با شوخی و خنده بهش برسون که بیشتر به خودش برسه یا یک دوره مجازی ثبت نامش کن با عنوان هدیه  ازینا که همین ترفندا رو یاد میدن  

خب حتما خواهرشوهرت یه مساله ای داره با شوهرش تو بطن زندگیش نیستی که ...حدس میزنم حتما زیبا و جذاب ه ...

سعی میکنم کمکش کنم .انگار خواهر خودمه .خدا میدونه منم دوتا بچه بیارم بازم دل و دماغ دارم بخودم برسم یانه ...

نه شاید جری تر بشه اصلا به روی خودت نیار

شوهرم میتونه کشف کنه بپرسه ازش رابطشون باهم خوبه .بدبختی شوهرمم معتقده همه زن تحفه اش رو میخوان 🤣 

خواهر برادر مشکل دارن .شوهرم غیرتی بازی درنمیاره جرات نداره .

ولی پس زمینه ذهنش رو میشناسم مثلا میگم فلانی تحسینم کرده سرکار میگه بهت چشم داره و...

هرگز قبول نمیکنه شایستگی دیگه ای نشون دادم از خودم