2777
2789

تو سه ماهه اول بارداری دهانه رحم بسته است؟یعنی هیچی نمیتونه بره داخل رحم؟حتی اگه معاینه کنن فقط انگشتشون به دهانه رحم میرسه؟یعنی نمیتونن انگشتشونو ببرن داخل رحم پیش بچه و کیسه آب؟

اللهم عجل لولیک الفرج
نه. اصلا. هیجی داخل نمیرهمعاینه هم. نمیکنناون سوراخ. دهانه رحم. هم برا. ورود اسپرمنه. انگشت دکتر

عه یعنی چیزی بمثلا انگشت بخواد بره داخل درد میگیره؟

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگشت داخلش نمیرهخیلی. ریزه ‌

حالا اگه یه خانم بارداری افتادگی رحم داشته باشه انگشتشو ببره یعنی انگشتش به کیسه آب نمیرسه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
آها پس اون موقع زایمانم خودش با دارو و فشار بچه و اینا کم کم باز میشه؟

اون. لحظه. بخاطر. هورمونا. باز میشه 

و فشاری که بچه وارد میکنهد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اون. لحظه. بخاطر. هورمونا. باز میشه و فشاری که بچه وارد میکنهد

تا وقتی باز نشده حتی با همون چیز بلندی که باهاش کیسه آب پاره میکنن اونم نمیتونن ببرن داخل؟

اللهم عجل لولیک الفرج
حالا اگه یه خانم بارداری افتادگی رحم داشته باشه انگشتشو ببره یعنی انگشتش به کیسه آب نمیرسه؟

نه. نمیخوره

نهایت. انتهای واژن. دستش بخوره

داخل. رحم. اصلا 

تا وقتی باز نشده حتی با همون چیز بلندی که باهاش کیسه آب پاره میکنن اونم نمیتونن ببرن داخل؟

میتونن. خب اون دیکه. تخصصیه 

داخل. بیمارستان مطب. توسط پزشک با ابزار محصوص. انجام میشه

یا. برا باردار شدن. فرد. با ای یو ای. هم. اسپرم با سوند داخل. رحم. تزریق میکنن

نه. نمیخورهنهایت. انتهای واژن. دستش بخورهداخل. رحم. اصلا

خب اگه افتادگی داشته باشه بازم دستش به کیسه آب نمیرسه آره؟

آخه من شنیدم حتی میگن سیاف و کرم واژینالم تو بارداری با انگشت یا با اپلیکاتور بزارین تا ته هم ببرین

پس مشکلی بوجود نمیاد

اللهم عجل لولیک الفرج
میتونن. خب اون دیکه. تخصصیه داخل. بیمارستان مطب. توسط پزشک با ابزار محصوص. انجام میشهیا. برا باردار ...

ممنون گلم

من چون تو بارداریم انگشتمو بردم داخل واژن میخواستم ببینم ممکنه ناخونم به کیسه آب رسیده باشه یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج
میتونن. خب اون دیکه. تخصصیه داخل. بیمارستان مطب. توسط پزشک با ابزار محصوص. انجام میشهیا. برا باردار ...

چون سه روز بعدش کیسه آبم پاره شد گفتم شاید با ناخونم باعث پارگی کیسه آب شدم

اللهم عجل لولیک الفرج